Povezane vesti
Patrijarh Porfirije: Brinu me srpska neslaganja
Politika 01.02.2024
Poglavar Srpske pravoslavne crkve patrijarh Porfirije izjavio je da ga brine srpska nesloga, spremnost ljudi da, sami za sebe ili kao članovi različitih organizacija, radi sopstvenog interesa jednostavno i hladno zaborave na Kosovo i Metohiju, na srpske… »
Patrijarh oštro o "pojedincima": Šta je to on nama zapravo poručio!?
Pravda 01.02.2024
Patrijarh srpski Porfirije poručio je da se divi veri i hrabrosti srpskog naroda i sveštenstva na Kosovu i Metohiji, ali i da ga brinu "srpska nesloga" i "spremnost ljudi da radi sopstvenog interesa zaborave na KiM". Brine me i to što pojedini… »
Patrijarh Porfirije: Divim se veri i hrabrosti srpskog naroda i sveštenstva na KiM, ali me brinu samozvani odgovorni pojedinci
RTS 01.02.2024
Patrijarh srpski Porfirije poručio je da se divi veri i hrabrosti srpskog naroda i sveštenstva na Kosovu i Metohiji, ali i da ga brinu "srpska nesloga" i "spremnost ljudi da radi sopstvenog interesa zaborave na KiM". Brine me i to što pojedini… »
Jaka poruka patrijarha: Brinu me oni koji radi ličnog interesa hladno zaborave na Kosovo i Metohiju
Sputnik 01.02.2024
Patrijarh Porfirije izjavio je da ga brine srpska nesloga, spremnost ljudi da, sami za sebe ili kao članovi različitih organizacija, radi sopstvenog interesa jednostavno i hladno zaborave na KiM, na srpske svetinje, i isto tako zaborave na ljude, na… »
Vesti dana »
Raste broj žrtava u Kaliforniji: Samo 15 odsto požara lokalizovano, vatra i dalje bukti zbog jednog faktora
Blic pre 6 satijoš 24 povezane