Povezane vesti
Patrijarh Porfirije: Brinu me srpska neslaganja
Politika 01.02.2024
Poglavar Srpske pravoslavne crkve patrijarh Porfirije izjavio je da ga brine srpska nesloga, spremnost ljudi da, sami za sebe ili kao članovi različitih organizacija, radi sopstvenog interesa jednostavno i hladno zaborave na Kosovo i Metohiju, na srpske… »
Patrijarh oštro o "pojedincima": Šta je to on nama zapravo poručio!?
Pravda 01.02.2024
Patrijarh srpski Porfirije poručio je da se divi veri i hrabrosti srpskog naroda i sveštenstva na Kosovu i Metohiji, ali i da ga brinu "srpska nesloga" i "spremnost ljudi da radi sopstvenog interesa zaborave na KiM". Brine me i to što pojedini… »
Patrijarh Porfirije: Divim se veri i hrabrosti srpskog naroda i sveštenstva na KiM, ali me brinu samozvani odgovorni pojedinci
RTS 01.02.2024
Patrijarh srpski Porfirije poručio je da se divi veri i hrabrosti srpskog naroda i sveštenstva na Kosovu i Metohiji, ali i da ga brinu "srpska nesloga" i "spremnost ljudi da radi sopstvenog interesa zaborave na KiM". Brine me i to što pojedini… »
Jaka poruka patrijarha: Brinu me oni koji radi ličnog interesa hladno zaborave na Kosovo i Metohiju
Sputnik 01.02.2024
Patrijarh Porfirije izjavio je da ga brine srpska nesloga, spremnost ljudi da, sami za sebe ili kao članovi različitih organizacija, radi sopstvenog interesa jednostavno i hladno zaborave na KiM, na srpske svetinje, i isto tako zaborave na ljude, na… »
Vesti dana »

Sijarto: Mađarska podržava sastanak Tramp-Putin, EU pokušava da ga sabotira
RTV pre 9 minutajoš 71 povezana

Sahranjeni novinari Al Džazire koje su ubile izraelske snage u Gazi
BBC News pre 4 minutajoš 33 povezane

Ratni veteran koji je pušten: Policajac mi je stao nogom na glavu, postoji snimak - nisu imali dokaz da sam uradio bilo koje delo
N1 Info pre 4 satijoš 19 povezanih

Veliki šumski požari u Crnoj Gori: Čanj, Bijelo Polje, Podgorica, Nikšić i pomoć Srbije
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 80 povezanih