Повезане вести
"Кажите ми ви, ко сам ја? Ко ће представљати Србију?" Бура због Хрватице на српском избору - огласила се Мартина!
Мондо 01.02.2024
Певачица се поново огласила након буре због "Хрватице на српском избору" Певачица се поново огласила након буре због "Хрватице на српском избору" Певачица Мартина Врбос, једна је од учесница предстојећег такмичења Песма за… »
"Србију на евровизији неће (евентуално) представљати хрватица већ уметница" Огласила се певачица из Ријеке након оптужби
Курир 01.02.2024
Мартина Врбос (39) из Ријеке такмичи се на избору песме за " Евровизију" у Србији, који се одржава крајем фебруара. Иако је удата у Србији, читаву деценију живи у Београду и има наше држављанство, Мартину су поједини напали на… »
Хрватска на ногама због наше песме за Евровизију! Напали певачицу због жеље да се такмичи за Србију: Нови скандал тресе регион…
Курир 01.02.2024
Након скандала који је у Србији покренула песма Анђеле Игњатовић Бресквице "Гнездо орлово", Песма за Евровизију изазвала је прави хаос и у региону. Певачица Мартина Врбос, рођена Ријечанка, пријавила се за избор српског… »
Не знам ко је шта чуо овде?! Бресквица открива праву позадину Гнезда орловог: Позвали ме и рекли да нико неће ову песму, ја…
Курир 01.02.2024
На званичном Јутјуб каналу "РТС Песма Евровизије" изашло је свих 28 композиција које су у трци за представника Србије на "Песми Евровизије". У медијима се дигла велика бура око песме "Гнездо орлово" Анђеле Игњатовић познатије… »
Вести дана »
"Суочиће се са: Последицама!" Трамп нагласио да Хамас мора да врати тела преминулих талаца што пре
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Трампов ултиматум Путину: "Састаћу се само ако пристане... Нећу губити време"
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Трамп у Катару отпочео турнеју по Азији, у четвртак састанак са Си Ђинпингом
Данас пре 6 сатијош 1 повезана
Стравична саобраћајна несрећа на новом Београду: Троје погинулих у судару два аутомобила први снимак са лица места
Курир пре 2 сатајош 5 повезаних