Povezane vesti
Bajden održao Molitveni doručak, prisustvovao konzul Srbije u Njujorku
Politika 01.02.2024
VAŠINGTON – Predsednik SAD Džozef Bajden održao je danas tradicionalni godišnji Molitveni doručak na Kapitol Hilu tokom kojeg je pozvao na mir u svetu, pogotovo u Pojasu Gaze i Ukrajini. „Ne samo da se molimo za mir, mi aktivno radimo za mir… »
Molitveni doručak u Vašingtonu – Bajden pozvao na mir u svetu, prisustvovao i konzul Božović
RTS 01.02.2024
U Vašingtonu je održan tradicionalni godišnji Molitveni doručak. Predsednik SAD Džozef Bajden pozvao je na mir u svetu, naročito u Pojasu Gaze i Ukrajini. Molitvenom doručku prisustvovao je i generalni konzul Srbije u Njujorku Vladimir Božović… »
Bajden održao Molitveni doručak, prisustvovao konzul Srbije u Njujorku
RTV 01.02.2024
VAŠINGTON - Predsednik SAD Džozef Bajden održao je danas tradicionalni godišnji Molitveni doručak na Kapitol Hilu tokom kojeg je pozvao na mir u svetu, pogotovo u Pojasu Gaze i Ukrajini. ''Ne samo da se molimo za mir, mi aktivno radimo za mir… »
Bajden održao Molitveni doručak i pozvao na mir u svetu, svečanosti prisustvovao konzul Srbije u Njujorku
Euronews 01.02.2024
Predsednik SAD Džozef Bajden održao je danas tradicionalni godišnji Molitveni doručak na Kapitol Hilu tokom kojeg je pozvao na mir u svetu, pogotovo u Pojasu Gaze i Ukrajini. ''Ne samo da se molimo za mir, mi aktivno radimo za mir, bezbednost i… »
Bajden održao Molitveni doručak, prisustvovao i konzul Srbije u Njujorku Vladimir Božović
Telegraf 01.02.2024
Bajden održao Molitveni doručak, prisustvovao konzul Srbije u Njujorku. Predsednik SAD Džozef Bajden održao je danas tradicionalni godišnji Molitveni doručak na Kapitol Hilu tokom kojeg je pozvao na mir u svetu, pogotovo u Pojasu Gaze i Ukrajini… »
Vesti dana »
Izrael nastavio s napadima na Gazu i nakon naloga ICC-a za hapšenje Netanyahua
Al Jazeera pre 1 satjoš 55 povezanih
Završena blokada Takovske ulice kod zgrade RTS, deo aktivista otišao na Stari savski most
Beta pre 2 satajoš 46 povezanih
Uživo Rusi se spremaju za veliki napad; Alarm za Ukrajince: Počinje osveta?
B92 pre 51 minutajoš 38 povezanih
Mijailović o derbiju: Verovao sam… Dočekali smo svoj trenutak!
Sport klub pre 3 satajoš 40 povezanih
Olujni vetar napravio nezapamćenu štetu u Banatu: Selo Jaša Tomić bez struje, stabla popadala
Telegraf pre 4 satijoš 36 povezanih