Povezane vesti
Bajden održao Molitveni doručak, prisustvovao konzul Srbije u Njujorku
Politika 01.02.2024
VAŠINGTON – Predsednik SAD Džozef Bajden održao je danas tradicionalni godišnji Molitveni doručak na Kapitol Hilu tokom kojeg je pozvao na mir u svetu, pogotovo u Pojasu Gaze i Ukrajini. „Ne samo da se molimo za mir, mi aktivno radimo za mir… »
Molitveni doručak u Vašingtonu – Bajden pozvao na mir u svetu, prisustvovao i konzul Božović
RTS 01.02.2024
U Vašingtonu je održan tradicionalni godišnji Molitveni doručak. Predsednik SAD Džozef Bajden pozvao je na mir u svetu, naročito u Pojasu Gaze i Ukrajini. Molitvenom doručku prisustvovao je i generalni konzul Srbije u Njujorku Vladimir Božović… »
Bajden održao Molitveni doručak, prisustvovao konzul Srbije u Njujorku
RTV 01.02.2024
VAŠINGTON - Predsednik SAD Džozef Bajden održao je danas tradicionalni godišnji Molitveni doručak na Kapitol Hilu tokom kojeg je pozvao na mir u svetu, pogotovo u Pojasu Gaze i Ukrajini. ''Ne samo da se molimo za mir, mi aktivno radimo za mir… »
Bajden održao Molitveni doručak i pozvao na mir u svetu, svečanosti prisustvovao konzul Srbije u Njujorku
Euronews 01.02.2024
Predsednik SAD Džozef Bajden održao je danas tradicionalni godišnji Molitveni doručak na Kapitol Hilu tokom kojeg je pozvao na mir u svetu, pogotovo u Pojasu Gaze i Ukrajini. ''Ne samo da se molimo za mir, mi aktivno radimo za mir, bezbednost i… »
Bajden održao Molitveni doručak, prisustvovao i konzul Srbije u Njujorku Vladimir Božović
Telegraf 01.02.2024
Bajden održao Molitveni doručak, prisustvovao konzul Srbije u Njujorku. Predsednik SAD Džozef Bajden održao je danas tradicionalni godišnji Molitveni doručak na Kapitol Hilu tokom kojeg je pozvao na mir u svetu, pogotovo u Pojasu Gaze i Ukrajini… »
Vesti dana »
Tramp uveo sankcije sudu u hagu koji goni netanjahua: Mere protiv međunarodnog tribunala donete nakon posete izraelskog premijera Beloj kući
Kurir pre 1 satjoš 8 povezanih
Baltičke zemlje se sutra isključuju sa elektroenergetskog sistema Rusije i Belorusije
Nova pre 43 minutajoš 5 povezanih
Sociolog: Vlast ljude često tretira kao podanike, što se videlo u odnosu Vučića prema penzioneru
N1 Info pre 1 satjoš 1 povezana
Privremeni predsednik Južne Koreje pozvao vojsku na spremnost da reaguje na provokacije
RTV pre 1 satjoš 1 povezana