Povezane vesti

Bajden održao Molitveni doručak, prisustvovao konzul Srbije u Njujorku

Politika 01.02.2024
VAŠINGTON – Predsednik SAD Džozef Bajden održao je danas tradicionalni godišnji Molitveni doručak na Kapitol Hilu tokom kojeg je pozvao na mir u svetu, pogotovo u Pojasu Gaze i Ukrajini. „Ne samo da se molimo za mir, mi aktivno radimo za mir… »
Molitveni doručak u Vašingtonu – Bajden pozvao na mir u svetu, prisustvovao i konzul Božović

Molitveni doručak u Vašingtonu – Bajden pozvao na mir u svetu, prisustvovao i konzul Božović

RTS 01.02.2024
U Vašingtonu je održan tradicionalni godišnji Molitveni doručak. Predsednik SAD Džozef Bajden pozvao je na mir u svetu, naročito u Pojasu Gaze i Ukrajini. Molitvenom doručku prisustvovao je i generalni konzul Srbije u Njujorku Vladimir Božović… »

RTV 01.02.2024
VAŠINGTON - Predsednik SAD Džozef Bajden održao je danas tradicionalni godišnji Molitveni doručak na Kapitol Hilu tokom kojeg je pozvao na mir u svetu, pogotovo u Pojasu Gaze i Ukrajini. ''Ne samo da se molimo za mir, mi aktivno radimo za mir… »
Bajden održao Molitveni doručak i pozvao na mir u svetu, svečanosti prisustvovao konzul Srbije u Njujorku

Bajden održao Molitveni doručak i pozvao na mir u svetu, svečanosti prisustvovao konzul Srbije u Njujorku

Euronews 01.02.2024
Predsednik SAD Džozef Bajden održao je danas tradicionalni godišnji Molitveni doručak na Kapitol Hilu tokom kojeg je pozvao na mir u svetu, pogotovo u Pojasu Gaze i Ukrajini. ''Ne samo da se molimo za mir, mi aktivno radimo za mir, bezbednost i… »
Bajden održao Molitveni doručak, prisustvovao i konzul Srbije u Njujorku Vladimir Božović

Bajden održao Molitveni doručak, prisustvovao i konzul Srbije u Njujorku Vladimir Božović

Telegraf 01.02.2024
Bajden održao Molitveni doručak, prisustvovao konzul Srbije u Njujorku. Predsednik SAD Džozef Bajden održao je danas tradicionalni godišnji Molitveni doručak na Kapitol Hilu tokom kojeg je pozvao na mir u svetu, pogotovo u Pojasu Gaze i Ukrajini… »

Vesti dana »