Povezane vesti

Mladi par poginuo posle veridbe: Tragedija zavila ceo grad u crno, objavili emotivan snimak, a onda sve krenulo po zlu

Mladi par poginuo posle veridbe: Tragedija zavila ceo grad u crno, objavili emotivan snimak, a onda sve krenulo po zlu

Kurir 02.02.2024
Mladi par poginuo je u saobraćajnoj nesreći u Rosarnu na jugu Italije samo nekoliko sati nakon veridbe! Građevinski radnik iz Rosarna Frančesko Đovinaco (23) i Đesika Muia (23) iz San Ferninanda nastradali su kad se njihov automobil "fiat 500" zabio… »
"Veruj mi, volim te više od svog života": Mladić i devojka stradali u udesu nakon što ju je pitao da se uda za njega: Pre…

"Veruj mi, volim te više od svog života": Mladić i devojka stradali u udesu nakon što ju je pitao da se uda za njega: Pre…

Blic 02.02.2024
Mladić i devojka iz Italije poginuli su u saobraćajnoj nesreći u Rozarnu kada su se vraćali sa njene rođendanske proslave. Nekoliko sati pre tragedije mladić je zaprosio svoju devojku, a snimak je objavljen na storiju na Instagramu. Frančesko… »
Mladić i devojka stradali u nesreći nakon što ju je pitao da se uda za njega: Pre toga objavili video prosidbe

Mladić i devojka stradali u nesreći nakon što ju je pitao da se uda za njega: Pre toga objavili video prosidbe

Telegraf 02.02.2024
"Ne samo da je tvoj rođendan - veruj mi, volim te više od svog života. Obećali smo se jedno drugom do smrti", napisao je mladić samo nekoliko sati pre pogibije. Mladić i devojka iz Italije poginuli su u saobraćajnoj nesreći u Rozarnu kada su se… »

Vesti dana »