Povezane vesti

Volf o Hamiltonovom odlasku: Iznenađen sam, ali ne zameram

Volf o Hamiltonovom odlasku: Iznenađen sam, ali ne zameram

Sport klub 02.02.2024
Direktor Mercedesa Toto Volf priznao je da je odluka Luisa Hamiltona da pređe u Fereari od 2025. godine iznenađenje, ali i da to može da bude prilika da se uradi nešto hrabro. Hamilton je u avgustu prošle godine produžio ugovor sa Mercedesom na još dve… »
Britanski vozač Luis Hamilton zvanično potpisao za Ferari

Britanski vozač Luis Hamilton zvanično potpisao za Ferari

Politika 02.02.2024
Britanski vozač Formule jedan Luis Hamilton zvanično je potpisao za Ferari i napustiće Mercedes na kraju 2024. godine, objavljeno je na zvaničnom sajtu italijanskog tima. Hamilton će do kraja ove sezone da vozi za Mercedes, a potom će preći u novu… »
Volf: Hamilton nam je vest o odlasku saopštio za doručkom

Volf: Hamilton nam je vest o odlasku saopštio za doručkom

Danas 02.02.2024
Direktor Mercedesa Toto Volf izjavio je danas da ga je britanski vozač Luis Hamilton za doručkom iznenadio objavom da napušta taj tim Formule 1 i da prelazi u Ferari. Volf je rekao da je čuo glasine da bi Hamilton mogao da ode, ali da nije sa sigurnošću… »
Sainc: Jasno je da se Ferari i ja razilazimo, daću sve za tim u novoj sezoni

Sainc: Jasno je da se Ferari i ja razilazimo, daću sve za tim u novoj sezoni

Sportski žurnal 02.02.2024
Britanski vozač Luis Hamilton zvanično je potpisao za Ferari i napustiće Mercedes na kraju 2024. godine, saopšteno je juče na zvaničnom sajtu italijanskog tima. Španski vozač Ferarija u Formuli 1 Karlos Sainc objavio je danas da će dati sve za tim u… »
Formula 1: Luis Hamilton napušta Mercedes i prelazi u Ferari sledeće godine

Formula 1: Luis Hamilton napušta Mercedes i prelazi u Ferari sledeće godine

Danas 01.02.2024
Luis Hamilton napustiće Mercedes na kraju ovogodišnje sezone i preći u Ferari, rivala u Formuli 1, uz potpis na višegodišnji ugovor. Prethodnog leta, 39-godišnji vozač potpisao je dvogodišnji ugovor sa Mercedesom. Ipak, u dokumentu postoji klauzula po… »

Vesti dana »