Povezane vesti
"Naterali su majku da svoj prvonikli cvet vrati zemlji": Prošlo je 4 godine od kada je Stefan nasmrt pretučen
Telegraf 02.02.2024
Stefan je pretučen dok je pokušavao da zaštiti druga. Četiri godine je prošlo od ubistva Stefana Filića (19) iz Velike Plane. Njegova majka objavila je potresne poruke na svom Fejsbuk profilu. - Ta 2020. je bila prestupna... Osetili smo njeno bukvalno… »
"Ogavni prestupnici naterali su majku da svoj cvet vrati zemlji": Oglasila se majka Stefana Filića (19) ubijenog ispred kluba…
Blic 02.02.2024
- Prođoše četiri preduge i preteške godine bez tebe sine. Da sam znala čvrsto bih te zagrlila i ne bih te pustila da me ostaviš da tugujem. Vreme prolazi, sve ce proći, ali ti nikad nećeš anđele. Ljubinka Filić, majka ubijenog Stefana Filića (19) koji je… »
Vesti dana »
Ovo je biografija Srbina na čelu BMW-a: Ima doktorat, a diplomu mašinskog inženjera stekao je na Kembridžu
Kurir pre 10 minutajoš 24 povezane
CIVICUS Monitor: Ocena građanskog prostora u Srbiji, sa "opstruiranog", pala na nivo "pod represijom"
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 17 povezanih
Početak primene Zakona "Svoj na svome" za upis prava svojine na nepokretnostima u Srbiji sa preko 32.000 prijava u prva tri dana
Naslovi.ai pre 35 minutajoš 31 povezana
Vremenska prognoza za Srbiju: maglovita jutra i pretežno sunčani dani sa temperaturama do 16 stepeni
Naslovi.ai pre 1 satjoš 20 povezanih