Povezane vesti
Milojević sumirao pripreme: Optimista sam, biće izuzetno proleće!"
Sportske.net 02.02.2024
Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da je zadovoljan onim što je urađeno u prethodnih 18 dana koliko su crveno-beli boravili na Kipru na pripremama i dodao da je ključ bio vratiti ekipi samopouzdanje. "Akcenat je bio na taktici… »
"Igrači su bili ubijeni i bez samopouzdanja": Vladan Milojević o dolasku u Zvezdu i pripremama na Kipru
Večernje novosti 02.02.2024
TRENER Crvene zvezde Vladan Milojević istakao je po završetku priprema na Kipru da se suočio sa određenim problemima u sastavu po povratku među crveno-bele. FOTO: FK Crvena zvezda Milojević je istakao da se tokom priprema radilo na taktici i fizičkoj… »
Milojević: ‘Kad sam došao zaista su bili „ubijeni“, ključ je bio vratiti samopouzdanje!’ (video)
Hot sport 02.02.2024
‘Igranje u Zvezdi je pritisak i odgovornost, a često to stranci ne razumeju.’ Ekspedicija iz Ljutice Bogdana juče je okončala pripremni period na Kipru, a trener Crvene zvezde, Vladan Milojević sumirao je utiske sa ove ostrvske zemlje. On je naveo da je… »
Milojević: Kvalitet imamo, ključno da vratimo samopouzdanje
Sport klub 02.02.2024
Zvezda je upisala šest pobeda i postigla 15 golova na pripremama, a prolećni deo sezone počinje protiv Voždovca 10. februara. „Zadovoljan sam jer smo odradili sve ono što smo planirali. Akcenat je bio na taktici i fizičkoj spremi, a opet smo želeli i što… »
Bili su "ubijeni", a jedno sam morao da uradim! Milojević dobio šta je hteo od Zvezde: Pričao sam im za koga igraju!
Mondo 02.02.2024
Trener Crvene zvezde Vladan Milojević o pripremama na Kipru i obavljenom poslu u letnjem prelaznom roku. Trener Crvene zvezde Vladan Milojević o pripremama na Kipru i obavljenom poslu u letnjem prelaznom roku. Crvena zvezda se u četvrtak uveče vratila sa… »
Vesti dana »
Tramp: Evropljani su slabi, Rusija ima snažnu poziciju u ratu protiv Ukrajine
Beta pre 1 satjoš 31 povezana
Vučić: Tri moguće opcije za NIS, sve mora biti rešeno do 15. januara, spremni smo da platimo…
Morava info pre 50 minutajoš 26 povezanih
Biografija Srbina koji je došao na čelo BMW-a: Ima doktorat, diplomu mašinskog inženjera stekao je na Kembridžu, a radnici ga zbog ovoga obožavaju
Kurir pre 1 satjoš 33 povezane
Početak primene Zakona "Svoj na svome" sa preko 45.000 prijava za upis prava svojine u Srbiji
Naslovi.ai pre 55 minutajoš 46 povezanih
Pokrenuta Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima u Srbiji
Naslovi.ai pre 3 satajoš 31 povezana