Повезане вести

Портпаролка руског шефа дипломатије одржала онлајн предавање на београдском институту

Портпаролка руског шефа дипломатије одржала онлајн предавање на београдском институту

Слободна Европа 02.02.2024
Портпаролка Министарства спољних послова Русије Марија Захарова одржала је 2. фебруара онлајн предавање које је организовао државни Институт за међународну политику и привреду из Београда. У интернет предавању под називом… »
Захарова: Србија штитећи Косово брани центар Европе од почетка тоталног разарања

Захарова: Србија штитећи Косово брани центар Европе од почетка тоталног разарања

Радио сто плус 02.02.2024
“Није питање гатања шта ће се десити са Косовом и Метохијом корз неколико година – то је питање става руководства које треба да поштује вољу народа. Ми смо апсолутно уверени да је то важно и за Србију и за читав Балкан” –… »
Захарова: Србија треба самостално да реши питање Косова

Захарова: Србија треба самостално да реши питање Косова

Н1 Инфо 02.02.2024
Портпаролка Министарства иностраних послова Русије Марија Захарова изјавила је данас да Србија треба самостално да реши питање Косова, поштујући вољу народа, а предлоге Запада оценила је као непоштене покушаје наметања воље… »
Захарова за Спутњик: Србија на Косову брани средиште Европе од тоталног уништења /видео/

Захарова за Спутњик: Србија на Косову брани средиште Европе од тоталног уништења /видео/

Спутник 02.02.2024
Портпарол руског Министарства спољних послова Марија Захарова изјавила је да решавање питања Косова и Метохије пре свега зависи од става народа и руководства Србије и да не би требало препустити Западу да сам одлучује о томе… »
"Србија брани Европу од тоталног уништења" Захарова: Приштинским политичарима су крваве руке

"Србија брани Европу од тоталног уништења" Захарова: Приштинским политичарима су крваве руке

Ало 02.02.2024
Портпарол руског Министарства спољних послова Марија Захарова изјавила је да решавање питања Косова и Метохије пре свега зависи од става народа и руководства Србије и да не би требало препустити Западу да сам одлучује о томе… »

Вести дана »