Povezane vesti
Portparolka ruskog šefa diplomatije održala onlajn predavanje na beogradskom institutu
Slobodna Evropa 02.02.2024
Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova održala je 2. februara onlajn predavanje koje je organizovao državni Institut za međunarodnu politiku i privredu iz Beograda. U internet predavanju pod nazivom "Savremeni međunarodni… »
Zaharova: Srbija štiteći Kosovo brani centar Evrope od početka totalnog razaranja
Radio sto plus 02.02.2024
“Nije pitanje gatanja šta će se desiti sa Kosovom i Metohijom korz nekoliko godina – to je pitanje stava rukovodstva koje treba da poštuje volju naroda. Mi smo apsolutno uvereni da je to važno i za Srbiju i za čitav Balkan” – rekla je ona… »
Zaharova za Sputnjik: Srbija na Kosovu brani središte Evrope od totalnog uništenja /video/
Sputnik 02.02.2024
Portparol ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova izjavila je da rešavanje pitanja Kosova i Metohije pre svega zavisi od stava naroda i rukovodstva Srbije i da ne bi trebalo prepustiti Zapadu da sam odlučuje o tome. U odgovoru na pitanje… »
Zaharova: Srbija treba samostalno da reši pitanje Kosova
N1 Info 02.02.2024
Portparolka Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova izjavila je danas da Srbija treba samostalno da reši pitanje Kosova, poštujući volju naroda, a predloge Zapada ocenila je kao nepoštene pokušaje nametanja volje iz sopstvenih… »
"Srbija brani Evropu od totalnog uništenja" Zaharova: Prištinskim političarima su krvave ruke
Alo 02.02.2024
Portparol ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova izjavila je da rešavanje pitanja Kosova i Metohije pre svega zavisi od stava naroda i rukovodstva Srbije i da ne bi trebalo prepustiti Zapadu da sam odlučuje o tome. U odgovoru na pitanje… »
"Srbija na Kosovu brani središte Evrope od totalnog uništenja" Oglasila se Zaharova o "sudbonosnom pitanju" za Balkan
Alo 02.02.2024
Vesti dana »
Crvena zvezda ubedljivo pobedila Štutgart i napravila korak ka plasmanu u drugu fazu Lige šampiona
Danas pre 6 satijoš 7 povezanih
Gutereš: Prekid vatre između Izraela i Hezbolaha je "prvi tračak nade" u sukobu
Telegraf pre 5 satijoš 5 povezanih
(Foto) svi ga znaju po hitu "Džuli": Daniel Popović se ženio 4 puta, bivša ga je optužila za nasilje, a sad je došao na crnogorski izbor za Evroviziju i evo kako izgleda na pragu 8. Decenije
Blic pre 34 minutajoš 4 povezane
Bio je kao bubica! Ni injekcije za umirenje nisu savladale bol hraniteljke kad je ugledala belim čaršavom prekriveno telo ubijenog dečaka (17) iz Leskovca
Blic pre 22 minutajoš 3 povezane
Zemljotres jačine 5,7 stepeni pogodio istočnu obalu Severnog ostrva na Novom Zelandu
Blic pre 4 satijoš 2 povezane