Povezane vesti
"Ne prilaze mi jer sam lepa": Ivana Nikolić smatra da je njen fizički izgled glavni problem sa muškarcima
Mondo 02.02.2024
Ivana Bum Nikolić ne krije da je dugo sama, ali da bi volela da uskoro nađe dečka. Ivana Bum Nikolić ne krije da je dugo sama, ali da bi volela da uskoro nađe dečka. Bivša "uraganka" Ivana Nikolić, ističe da smatra da joj muškarci ne prilaze i da joj se… »
"Sama sam zato što sam lepa" Ivana Nikolić priznala da muškarca nema ni na vidiku: Ne znam šta je problem...
Kurir 02.02.2024
Ivana Bum Nikolić ne krije da je dugo sama, ali da bi volela da uskoro nađe dečka. - Ne prilaze mi jer sam lepa - izjavila je Ivana. Bivša "uraganka" ističe da smatra da joj muškarci ne prilaze i da joj se niko ne udvara zbog njenog atraktivnog fizičkog… »
Vesti dana »

Paklene vrućine ne popuštaju: Temperatura do 40 stepeni, osveženje tek krajem nedelje
Serbian News Media pre 2 satajoš 32 povezane

"Granice se ne menjaju silom": Evropski lideri stali uz Ukrajinu pred sastanak koji će odrediti budućnost Kijeva
Blic pre 1 satjoš 34 povezane

Pred susret Trampa i Putina, Evropa traži da Ukrajina bude deo pregovora
BBC News pre 1 satjoš 26 povezanih

Napeto u Novom Sadu: Dve grupe građana se sukobile zbog iscrtavanja srpske zastave po zgradama (video)
Blic pre 1 satjoš 17 povezanih

Stević upozorava: Saobraćaj krcat, granice pune, Guča pod totalnom blokadom!
Telegraf pre 14 minutajoš 11 povezanih