Povezane vesti
Jedva dižem lekove! Operisan srpski tiktoker, oglasio se iz Turske - Dao 4.500 € i odmah izgubio pet kilograma
Mondo 02.02.2024
Nenad Lazić Neca oglasio se odmah nakon operacije koju je imao u Turskoj. Nenad Lazić Neca oglasio se odmah nakon operacije koju je imao u Turskoj. Bivši učesnik Zadruge i tiktoker Nenad Lazić Neca nedavno je otputovao u Tursku kako bi se podvrgao… »
Prvo oglašavanje bivšeg zadrugara nakon operacije: Već smršao 5 kilograma, evo kako se oseća i koliko je para iskeširao
Kurir 02.02.2024
Bivši učesnik "Zadruge" i tiktoker Nenad Lazić Neca odlučio je da se podvrgne operaciji želuca u Turskoj, kojoj su se, takođe, podvrgle mnoge naše poznate ličnosti. Neca je danas snimao lajv na društvenoj mreži Instagram iz bolnice, u kom je… »
Jedva lekove podignem, a operacija koštala 4500 eura! Neca smršao pet kilograma, a javnost šokirao detaljima operacije
Alo 02.02.2024
Bivši Zadrugar se prvi put oglasio nakon operacije pa otvoreno progovorio o detaljima. Bivši Zadrugar Neca Lazić se oglasio nakon operacije u Turskoj, rekavši tom prilikom da je smršao čak 5 kilograma. Neca je danas snimao lajv iz bolnice na… »
Prvo oglašavanje zadrugara nakon operacije: Otkrio detalje: "Trajalo je 40 minuta, smršao sam, šta mi je sa glasom?"
Blic 02.02.2024
Bivši učesnik "Zadruge" i tiktoker Nenad Lazić Neca odlučio je da se podvrgne operaciji želuca u Turskoj, kojoj su se, takođe, podvrgle mnoge naše poznate ličnosti. Neca je danas snimao lajv na društvenoj mreži Instagram iz bolnice, u kom je… »
Vesti dana »

Savezni sud SAD poništio Trampove carine, proglasio ih nezakonitim
RTV pre 59 minutajoš 17 povezanih

Mask napušta trampovu administraciju! Angažman američkog milijadera kao specijalnog državnog službenika završen prema planu "Iskreno sam razočaran" (video)
Kurir pre 19 minutajoš 23 povezane

Danas je Vaznesenje Gospodnje: Naši stari su verovali da bi na Spasovdan trebalo ustati rano
Zrenjaninski pre 4 minutajoš 18 povezanih