Povezane vesti
S 16 godina živela u garaži, delila kupatilo i radila po kafanama - "Uplakana sam išla u krevet, znala sam da tako mora"
Mondo 02.02.2024
Pevačica Nataša Alimpić prisetila se teškog početka karijere, detinjstva i perioda kada se sa samo 16 godina odselila od svojih roditelja. Pevačica Nataša Alimpić prisetila se teškog početka karijere, detinjstva i perioda kada se sa samo 16 godina… »
"Prvi put sam otišla na more sa 18 godina" Nakon teške borbe za Natašu usledila je neverovatna sreća: Ne postoji lepši…
Kurir 02.02.2024
U novoj epizodi podkasta " Nije sve tako crno" autora i voditelja Jovane Matić Đokić, pevačica Nataša Alimpić govorila je o svojoj životnoj priči i prvim koracima ka cilju i estradi. Jako rano je počela da se bavi pevanjem kako bi svojim roditeljima… »
Vesti dana »

Advokatica: Student Bogdan sinoć od batina izgubio svest, ničim izazvani muškarci izleteli iz parka i napali ga
N1 Info pre 1 satjoš 12 povezanih

Da li je rešenje NIS-ovih sankcija da „Janafom” poteče američka nafta
Politika pre 3 satajoš 16 povezanih

Izrael presreo flotilu ka Gazi, priveden i Beograđanin Ognjen Marković
BBC News pre 2 satajoš 49 povezanih

Obilne padavine i sneg u Srbiji: RHMZ izdao crvene meteolarme za jug, istok i centralne krajeve
Naslovi.ai pre 1 satjoš 71 povezana

RTS: NIS će uputiti dopunjeni zahtev administraciji SAD za još jednim odlaganjem pune primene sankcija
N1 Info pre 11 minutajoš 32 povezane