Povezane vesti
"Kada si izgubila nevinost?" Zbog odgovora Jovane Jeremić svi u studiju zanemeli - Majke mi, nikada ne lažem
Mondo 02.02.2024
Jovana Jeremić jednom prilikom otkrila je s koliko godina je izgubila nevinost zbog čega je nastao muk u studiju. Jovana Jeremić jednom prilikom otkrila je s koliko godina je izgubila nevinost zbog čega je nastao muk u studiju. Voditeljka jutarnjeg… »
Gosti u studiju zanemeli kad su čuli Kada je Jovana Jeremić izgubila nevinost! Otkrila sve o prvom odnosu: Nemam čega da se…
Kurir 02.02.2024
Voditeljka Jovana Jeremić već duže vreme uživa u vezi sa 14 godina starijim biznismenom Draganom Stankovićem, koji ima lanac svojih pekara, a svojim izjavama i ponašanjem ne prestaje da intrigira javnost. To je uspela i kada je odgovarala na intimna… »
"Milo Đukanović je baja, a i on zna ko je dobra riba": Jovana Jeremić o odnosu sa bivšim predsednikom Crne Gore: "Da sam…
Blic 01.02.2024
Voditeljka jutarnjeg programa na Pinku, Jovana Jeremić već neko vreme uživa u vezi sa 14 godina starijim biznismenom Draganom Stankovićem, čiji identitet je neko vreme krila od javnosti. Naime, Jovana za sebe kaže da je fatalna žena, a jednom prilikom… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za četvrtak 23. oktobar: Danas sunčano i toplo, uveče naoblačenje
Beta pre 2 satajoš 1 povezana

Skup podrške Milanu Bogdanoviću: Vučić ispred Skupštine: "Mi moramo da sačuvamo mir, oni su nam pokazali koliko su neodgovorni" (foto/video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Macut u Londonu: Srbiju poštedeti političkih uslovljavanja u vezi sa Kosovom
Danas pre 7 satijoš 4 povezane

(Video) Oboren dostavljač hrane na motoru: Nesreća u Omladinskih brigada: Na terenu policija i hitna pomoć
Blic pre 2 satajoš 1 povezana