Povezane vesti
Bila si moj fan, slikala se, oblačila i igrala kao ja! Džehva uzvratila Emi Radujko na provokacije - Neka bude iskrena
Mondo 02.02.2024
Teodora Džehverović odgovorila je Emi Radujko na provokacije i prozivke. Teodora Džehverović odgovorila je Emi Radujko na provokacije i prozivke. Ema Radujko (19) koja je karijeru započela pre punoletstva veliku pažnju je privukla prvom pesmom, a… »
Džehva brutalno uzvratila emi Radujko: "Budi iskrena, bila si moj fan!" Novi estradni rat na pomolu
Kurir 02.02.2024
Pevačica Teodora Džehverović oglasila se i odgovorila na javne provokacije i prozivke mlađe koleginice Eme Radujko. Naime, mnogi su se iznenadili što je Ema burno reagovala na pitanje o poređenju s Džehvom, te nije krila da joj je toga "preko glave", jer… »
Menadžerka Sandra reagovala nakon javnih prozivki Eme Radujko na račun džehve: Teodora joj je bila uzor, ovo je nesporazum!
Kurir 02.02.2024
Društvene mreže ne prestaju da bruje o ratu pevačica Teodore Džehverović i Eme Radujko, naročito nakon njenog poslednjeg pojavljivanja u javnosti, kada je po mišljenju mnogih, žestoko potkačila i prozvala svoju stariju koleginicu, koju je ranije često… »
Vesti dana »
„Mogu samo da me ubiju, sramota me zbog kolega koji voze batinaše“: Oko 80 ljudi krenulo Jaćimovićevim autobusom iz Novog Sada na protest u Pazar
Nova pre 30 minutajoš 15 povezanih
Početak zime 2025: zimski solsticij i vremenske prilike u Srbiji
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 24 povezane
10 ubijenih, još toliko ranjenih! Napadači nasumično pucali na ljude ispred kafane, opšta panika nedaleko od Johanesburga (foto)
Blic pre 11 minutajoš 11 povezanih