Povezane vesti
Puljić: Ovo je samo prva runda američkih napada
Al Jazeera 03.02.2024
Američki mediji navode da su Sjedinjene Američke Države izvele udare na istoku Sirije. Akcija je uslijedila sedmicu dana nakon što su trojica američkih vojnika poginula, a 40 ranjeno u napadu bespilotnom letjelicom u Jordanu. Pentagon se još nije… »
SAD pokrenuo udare u Siriji i Iraku, nema ciljeva unutar Irana
Al Jazeera 03.02.2024
Američka vojska izvela je napade na istoku Sirije i Iraku. Predsjednik SAD-a Joe Biden rekao je da je naredio napad na ciljeve povezane sa grupama koje su napale američke snage u Jordanu. Poručio je – naš odgovor počeo je danas i bit će nastavljen… »
"Naredio sam napad na Siriju i Irak": Oglasio se Bajden o odmazdi za smrt trojice američkih vojnika: Naš odgovor je počeo…
Blic 02.02.2024
Predsednik SAD Džo Bajden objavio saopštenje nakon početka uzvratnih udara na Siriju i Irak. - Reakcija SAD će se nastaviti u vremenima i mestima koje mi izaberemo - rekao je Bajden i dodao: - Danas popodne, prema mom naređenju, američke vojne snage… »
Vesti dana »

Ministar unutrašnjih poslova Srbije: Proizvođač kaže da zvučni top nije upotrebljen u Beogradu
Beta pre 4 satijoš 4 povezane

Boris Džonson ljut na Trampa zbog Putina: Oglasio se bivši britanski premijer pa opleo po ruskom predsedniku: "On ne pregovara, on nam se ruga"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Zelenski: Ukrajina spremna na obustavu napada na infrastrukturu u Rusiji
Danas pre 8 satijoš 1 povezana

Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

Saobraćajna nesreća na putu Melenci-Bašaid: Tri osobe su poginule, a četvoro je povređeno
Danas pre 4 satijoš 1 povezana