Povezane vesti
Devojka iznajmila stan pa ga demolirala za 4 dana Tu je bio i jedan dečko: Pogledajte šta su ostavili za sobom, katastrofa…
Kurir 03.02.2024
Televizori razbijeni, staklo i smeće na sve strane - u takvom stanju je vlasnik zatekao stan koji je izdao jednoj devojci. Na društvenoj mreži Instagram, na stranici moj_beo_grad pojavio se video snimak stana koji je u totalnom haosu. U opisu snimka se… »
Televizori uništeni, staklo po: Podu... Devojka i njen dečko razbesneli Beograd: Iznajmili stan i demolirali ga, pa snimljeni…
Blic 02.02.2024
Da ima raznih stanodavaca koji iznajmljuju stanove za veću svotu novca ne birajući o kome se radi, to smo već videli. Međutim, ima i zakupaca koji za sobom mogu ostaviti veliki nered i da samo odu, a upravo se to ovog puta i desilo. Naime, jedan… »
Vesti dana »

Još četiri evropske zemlje priznale su nezavisnost Države Palestine
Blic pre 59 minutajoš 5 povezanih

Džimi Kimel se vraća na TV: Jednom od najpoznatijih svetskih voditelja oduzeta emisija zbog komentara o Kirku, oglasila se televizija
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

(Video) "drago mi je što do sada nisam postala majka": Andreana Čekić priznaje da možda to čudno zvuči: "Ne bih volela da moje dete nema oca pored sebe"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

Moskva napadnuta dronovima: Eksplozije zabeležene u brojnim četvrtima, zatvoreno nebo iznad grada
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

Metalnom štanglom ga udarao u glavu: Užas u Zemun Polju: Ukrao mu mobilni telefon i novac
Blic pre 4 satijoš 1 povezana