Povezane vesti
U fotografijama: Neverovatni prizori sa takmičenja za najboljeg baštenskog fotografa
BBC News 03.02.2024
Na ovogodišnjem međunarodnom takmičenju za najboljeg baštenskog fotografa pristiglo je nekoliko zaista neverovatnih prizora. Apstraktna fotografija Džun Šarp pobedila je na ovogodišnjem međunarodnom takmičenju za baštenskog fotografa godine… »
U fotografijama: Neverovatni prizori sa takmičenja za najboljeg baštenskog fotografa
Danas 03.02.2024
Apstraktna fotografija Džun Šarp pobedila je na ovogodišnjem međunarodnom takmičenju za baštenskog fotografa godine. „Slojevite grane ovog drveta podsetile su me na ždralove koji se često pojavljuju u japanskim drvorezima“, rekla je Šarp… »
Radio 021 03.02.2024
Na ovogodišnjem međunarodnom takmičenju za najboljeg baštenskog fotografa pristiglo je nekoliko zaista neverovatnih prizora. June Sharpe Apstraktna fotografija Džun Šarp pobedila je na ovogodišnjem međunarodnom takmičenju za baštenskog fotografa… »
Južne vesti 03.02.2024
June Sharpe Apstraktna fotografija Džun Šarp pobedila je na ovogodišnjem međunarodnom takmičenju za baštenskog fotografa godine. „Slojevite grane ovog drveta podsetile su me na ždralove koji se često pojavljuju u japanskim drvorezima", rekla je… »
Vesti dana »
UKRAJINSKA KRIZA Zelenski: Tramp nema zvaničan plan za okončanje rata, spreman sam za razgovore
RTV pre 30 minutajoš 4 povezane
Rubio: Države koje kritikuju Trampov plan za Gazu treba da predlože šta uraditi i da se u to uključe
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Napad na inspektore u Aranđelovcu tokom kontrole neregistrovanog doma za stare
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Željko Obradović najavio duel sa Monakom: Oni koji nisu igrali u Bolonji treba da pomognu ekipi
Danas pre 7 satijoš 1 povezana