Povezane vesti
Otkrivena još jedna masna prevara! Devojci skinuli 53.000 dinara sa računa: "Juče u 5 ujutru imala sam osam transakcija"…
Kurir 03.02.2024
Na društvenim mrežama korisnici upozoravaju na novu prevaru! Banke upozoravaju da se kartica blokira. Naime, pojedinim korisnicima stigao je SMS da su inicirali transakciju karticom, a zapravo nisu. - Upravo mi je stigla poruka da sam inicirala… »
Devojci u Beogradu skinuli 450 evra sa računa! Nova prevara kruži mrežama (foto)
Mondo 03.02.2024
Korisnici društvenih mreža upozoravaju na novu prevaru. Korisnici društvenih mreža upozoravaju na novu prevaru. Na društvenim mrežama počeo je da se širi apel o novoj prevari. Banke su reagovale i posavetovale klijente da blokiraju kartice ukoliko… »
Beograđanki skinuli sa računa u banci 53.000 dinara: Kruži nova prevara - obratite pažnju na SMS poruke
Mondo 03.02.2024
Pojedinim korisnicima prethodnih dana stigao je SMS da su inicirali transakciju karticom, a oni to zapravo nisu učinili. Pojedinim korisnicima prethodnih dana stigao je SMS da su inicirali transakciju karticom, a oni to zapravo nisu učinili. Na… »
Vesti dana »

Evropski lideri: Granice se ne mogu menjati silom, ne može se odlučivati bez Kijeva
Insajder pre 47 minutajoš 21 povezana

"S pola snage, a bolje nego u NBA": Pogledajte šou-tajm Nikole Jokića u dresu Srbije
Mondo pre 2 satajoš 9 povezanih

Oprez: Pojačan saobraćaj na putevima u Srbiji ka granicama sa Hrvatskom, Mađarskom i Severnom Makedonijom
Telegraf pre 27 minutajoš 7 povezanih