Povezane vesti
Na koga li je mislio patrijarh Porfirije: „Dečani se neće sačuvati podkastima Jutjuba nego molitvama, brine me što pojedini…
Nova 03.02.2024
Brine me srpska nesloga, spremnost ljudi da radi sopstvenog interesa jednostavno i hladno zaborave na Kosovo i Metohiju, na naše svetinje, i isto tako zaborave na ljude, na pravoslavne Srbe koji žive pod pritiskom i u getu, ostave ih na milost i… »
Patrijarh Porfirije: Brine me srpska nesloga, SPC je nepokolebivi branič Kosova i Metohije
Radio 021 03.02.2024
Patrijarh srpski Porfirije rekao je da ga brine srpska nesloga, komentarišući situaciju na Kosovu. "Brine me srpska nesloga, spremnost ljudi da radi sopstvenog interesa jednostavno i hladno zaborave na Kosovo i Metohiju, na naše svetinje, i isto tako… »
Vesti dana »
Sloba i Jelena Radanović stigli u Brestač: Došli da pruže podršku Darku Laziću u najtežim trenucima (video)
Blic pre 4 satijoš 14 povezanih
Đilas u intervjuu: SSP na lokalnim izborima u četiri opštine, povukla se iz Smederevske Palanke
Beta pre 3 satajoš 1 povezana
Prva nedelja rata u Iranu koštala SAD 11,3 milijarde dolara, druga je u toku
Serbian News Media pre 3 satajoš 2 povezane
Rusi umešali prste, Amerika u panici Putin daje tajne savete Iranu, Bliski istok gori, nova eskalacija je sve bliža
Blic pre 6 satijoš 1 povezana