Povezane vesti
Orlić: Konstituisanje Skupštine 6. februara, sednice neće zakazivati Viola fon Kramon
Radio sto plus 03.02.2024
Orlić je za televiziju Hepi govoreći o mogućem odlaganju konstituisanja skupštine rekao da partije bivšeg režima “misle da će sednicu skupštine da zakazuje poslanica Evropskog parlamenta Viola fon Kramon”, i da je to pokazatelj kako oni zamišljaju državu… »
Orlić najavio datum konstituisanja Skupštine Srbije
Moj Novi Sad 03.02.2024
Predsednik parlamenta Vladimir Orlić rekao je danas da će se u utorak, 6. februara održati konstititivna sednica Skupštine Srbije u novom sazivu i da očekuje da će svi poslanici verifikovati mandate. Orlić je za televiziju Hepi govoreći o mogućem… »
Vesti dana »
Pijan tukao ženu cepanicom u glavu Užas u Zemunu: Uhapšen zbog nasilja u porodici
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Zelenski objavio imena kandidata za novog šefa Kabineta, nakon ostavke Andrija Jermaka
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
(Video) Alkohol, psihijatar i razvod Vlada iz "Magla benda" o teškom periodu kroz koji je prošao: "Bože, meni ni lekovi ne mogu da pomognu, ja nisam dobro i dalje"
Čučković: Novi savski most biće 3 puta veći od starog, "krtice" za kopanje metroa stižu uskoro