Повезане вести
"Те ноћи они су се играли бога и делили правду": Потресна порука тетке брутално убијеног тинејџера Стефана: "Својим лажљивим…
Блиц 03.02.2024
"Сада, четири године након убиства нашег анђела, могу са сигурношћу да кажем да не волим фебруар. Не само да га не волим, чак га и мрзим, јер ми је сам његов почетак однео нешто најлепше, нешто најбоље. Мрзим и све празнике… »
Болне речи тетке на Стефанову годишњицу: "2. фебруара му насилници узели душу, 3. лекари искључили апарате"
Телеграф 03.02.2024
Четири године од убиства тинејџера, шутирали га док је лежао на земљи. Четири године је прошло од убиства Стефана Филића (19) из Велике Плане. Он је убијен када су младићи пијани, без повода, напали малолетника који је био у… »
Мрзим фебруар и насилнике који су ми узели душу! Тетка убијеног Стефана (19) и после 4 године неутешна играли сте се бога те…
Курир 03.02.2024
Прошло је четри године од бруталног пребијања средњошколца Стефана Филића (19) из Велике Плане, а његови најмилији и даље не могу да се помире са тим да њега више нема. За убиство Стефана Филића пред Вишим судом у Смедереву… »
Вести дана »
Бодре мајку из првих редова, Емини срце пуно: Јаман и Јавуз ђускају на концерту, израсли у прелепе момке
Телеграф пре 1 данјош 28 повезаних
Скуп подршке Дијани Хрки у НС: Крваве шаке на раскрсницама и просторијама СНС, приведени активисти
Луфтика пре 1 данјош 57 повезаних
'Драги пријатељ' Орбан у Белој кући: Трамп хоће да изузме Мађарску од санкција на руску нафту
BBC News пре 2 сатајош 57 повезаних
Усташки покличи испред Српског културног центра у Загребу; Милановић: Надам се да је реч о привременој девијацији
РТС пре 3 сатајош 27 повезаних
Ухапшени "убачени снајперисти": Србија решила мистерију која је звучала као сценарио за акциони филм
Мој Нови Сад пре 3 сатајош 37 повезаних