Povezane vesti

Oglasila se majka osumnjičenog "naručioca ubistva" u Nišu: Moj sin je upao u zamku iznude - nije hteo nikoga da ubije (foto)

Oglasila se majka osumnjičenog "naručioca ubistva" u Nišu: Moj sin je upao u zamku iznude - nije hteo nikoga da ubije (foto)

Kurir 03.02.2024
Hapšenje mladog niškog pekara Ilije S.(20) izazvalo je veliko interesovanje u javnosti jer, kako je stajalo u policijskom saopštenju, on je naručilac ubistva svoje babe odnosno sestre njegovog dede koja je navodno htela da mu uzme pola kuće nakon… »
Predložio je mom naivnom sinu da to reše i da je likvidiraju: Majka Nišlije otkrila šok detalje! Pekar i njegov radnik…

Predložio je mom naivnom sinu da to reše i da je likvidiraju: Majka Nišlije otkrila šok detalje! Pekar i njegov radnik…

Kurir 03.02.2024
I. S. (20) uhapšen je zbog sumnje da se sa svojim bivšim radnikom D. S. (39) dogovarao o likvidaciji njegove rođake. Međutim, mama I. S. tvrdi da je priča malo drugačija. Majka uhapšenog mladog pekara I. S. (20) iz Niša, osumnjičenog da je od… »
On je predložio likvidaciju, moj sin nije naručio ubistvo! Majka mladog pekara (20): Upao je u zamku iznude

On je predložio likvidaciju, moj sin nije naručio ubistvo! Majka mladog pekara (20): Upao je u zamku iznude

Mondo 03.02.2024
Hapšenje mladog pekara I.S. (20) u Nišu izazvalo je veliku pažnju javnosti. Hapšenje mladog pekara I.S. (20) u Nišu izazvalo je veliku pažnju javnosti. U Nišu je policija u petak uhapsila dve osobe zbog sumnje da su planirali ubistvo, mladi pekar… »
„Nije ozbiljno mislio“: Progovorila majka mladića uhapšenog zbog naručivanja ubistva babe

„Nije ozbiljno mislio“: Progovorila majka mladića uhapšenog zbog naručivanja ubistva babe

Nova 03.02.2024
Nišlijka Milanka Stevanović majka I.S. (19), osumnjičenog da je kovao zaveru za ubistvo tetke svog pokojnog oca, a zbog spora oko nasledstva, tvrdi da je njen sin žrtva ovejanog kriminalca koji mu je “napakovao” hapšenje. Niška policija je… »
"Moje naivno dete je iskoristio opasan kriminalac": Majka brani sina (19) uhapšenog zbog planiranja ubistva tetke u Nišu…

"Moje naivno dete je iskoristio opasan kriminalac": Majka brani sina (19) uhapšenog zbog planiranja ubistva tetke u Nišu…

Blic 03.02.2024
Nišlijka Milanka Stevanović majka I. S. (19), osumnjičenog da je kovao zaveru za ubistvo tetke svog pokojnog oca, a zbog spora oko nasledstva, tvrdi da je njen sin žrtva provejanog kriminalca koji mu je “napakovao” hapšenje. Niška policija je… »
Majka brani sina uhapšenog zbog planiranja ubistva baba-tetke u Nišu: Pokazala kuću zbog koje je sve počelo

Majka brani sina uhapšenog zbog planiranja ubistva baba-tetke u Nišu: Pokazala kuću zbog koje je sve počelo

Telegraf 03.02.2024
"Snimao sam te dok smo planirali ubistvo, imaš rok do 18 sati da mi doneseš 1.000 evra i da mi predaš “reno senik” ili nosim snimak u policiju" Nišlijka Milanka Stevanović majka I.S. (19) osumnjičenog da je kovao zaveru za ubistvo tetke svog… »

Vesti dana »