Povezane vesti
Biković dobio ovacije publike, 3 puta se vraćao na scenu Prvo pojavljivanje glumca posle otkaza u seriji, podrška ne…
Kurir 03.02.2024
Glumac Miloš Biković zajedno sa kolegama Miodragom Radonjićem, Jelisavetom Orašanin i Tamarom Krcunović odigrao je večeras predstavu "Laž" u Beogradskom dramskom pozorištu, a ovo je prvo javno pojavljivanje našeg glumca nakon što je ostao bez… »
Isključivost je klica razdora: Reakcije na gubitak uloge Miloša Bikovića u HBO seriji “White Lotus”
Danas 03.02.2024
Isjlučivost je opasna , čini se, da je manje više zajednička konstatacija sagovornika Danasa na osnovu njihovih reakcija na odlluku HBO da Milošu Bikoviću uskrati ulogu u svojoj globalno popularnoj seriji “White Lotus”. Isključenju Miloša… »
Goran Bogdan za Danas: Miloš kog ja poznajem ne podržava nikakve genocide
Danas 03.02.2024
Nakon oštrih reakcija javnosti zbog angažmana glumca Miloša Bikovića u Rusiji, HBO produkcija odlučila je da zameni Bikovića u novoj sezoni popularne serije „The White Lotus“ (Beli lotus) Sve se, čini se, zaoštrilo kada je Ministarstvo… »
"Bože sačuvaj, daleko bilo!" Glumac Goran Bogdan o Bikoviću: "Miloš kojeg ja poznajem ne podržava nikakve genocide!"
Kurir 03.02.2024
Produkcija HBO odlučila je da zameni glumca Miloša Bikovića u novoj sezoni popularne serije "The White Lotus", nakon što je prvobitno objavljeno da će se srpski glumac pojaviti u trećoj sezoni ove serije. Nakon oštrih reakcija javnosti zbog… »
Goran Bogdan o Bikoviću: „Miloš kojeg ja poznajem ne podržava nikakve genocide“
N1 Info 03.02.2024
Nakon oštrih reakcija javnosti zbog angažmana glumca Miloša Bikovića u Rusiji, HBO produkcija odlučila je da zameni Bikovića u novoj sezoni popularne serije „The White Lotus“ (Beli lotus). Sve se, čini se, zaoštrilo kada je Ministarstvo… »
"Dobio ulogu zbog talenta, a izbačen je za 5 dana" Reditelj "Južnog vetra" pružio podršku Bikoviću: "Ostani slobodan"…
Kurir 03.02.2024
Miloš Avramović, reditelj i scenarista hit franšize "Južni vetar", u kojoj Miloš Biković igra glavnu ulogu, oglasio se na Instagramu povodom odluke HBO produkcije da zameni srpskog glumca u seriji "Beli lotus". - Kao neko ko je odrastao na… »
"Šta znači da nekom skineš zastavu njegove zemlje?" Šta je Biković govorio o "progonu" ruskih umetnika pre izbacivanja iz…
Kurir 03.02.2024
Nakon više dana oštrih reakcija javnosti i spekulacija izazvanih osudom ukrajinskog Ministarstva kulture zbog davanja uloge Milošu Bikoviću u HBO seriji "White lotus", srpski glumac zamenjen je u toj seriji i neće biti deo treće sezone. Biković je… »
Vesti dana »
U Zubinom Potoku prekinuto snabdevanje vodom za piće zbog oštećenja kanala Ibar - Lepenac
Blic pre 2 satajoš 6 povezanih
"Spreman sam da odmah okončam rat s: Rusijom!" Zelenski prelomio: Ne mora da se vraća teritorija, imam samo jedan uslov!"
Blic pre 5 satijoš 3 povezane
Petrušev načeo, Teodosić nastavio, Dobrić dovršio: Bajern u „Areni“ prošao kao Štutgart na „Marakani“
Danas pre 1 satjoš 3 povezane
Razrešene Jelena Tanasković i Anita Dimoski nakon hapšenja zbog urušavanja nadstrešnice
Danas pre 4 satijoš 1 povezana