Повезане вести
Биковић добио овације публике, 3 пута се враћао на сцену Прво појављивање глумца после отказа у серији, подршка не престаје…
Курир 03.02.2024
Глумац Милош Биковић заједно са колегама Миодрагом Радоњићем, Јелисаветом Орашанин и Тамаром Крцуновић одиграо је вечерас представу "Лаж" у Београдском драмском позоришту, а ово је прво јавно појављивање нашег глумца након што… »
Искључивост је клица раздора: Реакције на губитак улоге Милоша Биковића у ХБО серији “Вхите Лотус”
Данас 03.02.2024
Исјлучивост је опасна , чини се, да је мање више заједничка констатација саговорника Данаса на основу њихових реакција на одллуку ХБО да Милошу Биковићу ускрати улогу у својој глобално популарној серији “Вхите Лотус”… »
Горан Богдан за Данас: Милош ког ја познајем не подржава никакве геноциде
Данас 03.02.2024
Након оштрих реакција јавности због ангажмана глумца Милоша Биковића у Русији, ХБО продукција одлучила је да замени Биковића у новој сезони популарне серије „Тхе Вхите Лотус“ (Бели лотус) Све се, чини се, заоштрило када је… »
"Боже сачувај, далеко било!" Глумац Горан Богдан о Биковићу: "Милош којег ја познајем не подржава никакве геноциде!"
Курир 03.02.2024
Продукција ХБО одлучила је да замени глумца Милоша Биковића у новој сезони популарне серије "Тхе Вхите Лотус", након што је првобитно објављено да ће се српски глумац појавити у трећој сезони ове серије. Након оштрих реакција… »
Горан Богдан о Биковићу: „Милош којег ја познајем не подржава никакве геноциде“
Н1 Инфо 03.02.2024
Након оштрих реакција јавности због ангажмана глумца Милоша Биковића у Русији, ХБО продукција одлучила је да замени Биковића у новој сезони популарне серије „Тхе Вхите Лотус“ (Бели лотус). Све се, чини се, заоштрило када је… »
"Добио улогу због талента, а избачен је за 5 дана" Редитељ "Јужног ветра" пружио подршку Биковићу: "Остани слободан" (фото)…
Курир 03.02.2024
Милош Аврамовић, редитељ и сценариста хит франшизе "Јужни ветар", у којој Милош Биковић игра главну улогу, огласио се на Инстаграму поводом одлуке ХБО продукције да замени српског глумца у серији "Бели лотус". - Као неко ко је… »
"Шта значи да неком скинеш заставу његове земље?" Шта је Биковић говорио о "прогону" руских уметника пре избацивања из…
Курир 03.02.2024
Након више дана оштрих реакција јавности и спекулација изазваних осудом украјинског Министарства културе због давања улоге Милошу Биковићу у ХБО серији "Вхите лотус", српски глумац замењен је у тој серији и неће бити део треће… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 1 минутјош 32 повезане
Вучић опет прети Русима због НИС: Ми ћемо морати да делујемо као држава... Ако се деси, то ће бити за 37 дана
Правда пре 56 минутајош 25 повезаних
Све промене цена ће се пратити у реалном времену Од данас почиње са радом Национална платформа, трговински ланци под лупом
Ало пре 2 сатајош 28 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 41 минутајош 46 повезаних
Трамп за Политико: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Н1 Инфо пре 5 минутајош 26 повезаних