Povezane vesti
Severinin bivši menadžer o oduzimanju starateljstva: “Tražili su mi da lažno svedočim”
Vesti online 03.02.2024
Nakon vesti da je hrvatskoj pevačici Severini Vrhovni sud u Hrvatskoj poništio presudu Županijskog suda u Splitu i u potpunosti oduzeo zajedničko starateljstvo nad sinom Aleksandom, oglasio se i njen menadžer Edvin Softić. Severinin bivši menadžer… »
Teške optužbe severininog bivšeg menadžera: Nudili su mi kuću na Braču ako optužim Seve da je narkomanka! Evo ko je sve…
Kurir 03.02.2024
Bivši Severinin menadžer i prijetelj, Edvin Softić, tvrdi da ga je Željka Pokupec, advokatica Milana Popovića, bivša zagrebačka županijska državna odvetnica, nagovarala da lažno svedoči protiv Severine. Za lažno svedočenje obećana mu je… »
"Nudili mi kuću na braču od 80 kvadrata" Šok optužbe Severininog bivšeg menadžera - Tražili da kažem samo jezivu stvar
Mondo 03.02.2024
Bivši Severinin menadžer i prijetelj, Edvin Softić, tvrdi da ga je Željka Pokupec, advokatica Milana Popovića, bivša zagrebačka županijska državna odvetnica, nagovarala da lažno svedoči protiv Severine. Bivši Severinin menadžer i prijetelj… »
Vesti dana »

Filološko-umetnički fakultet u Kragujevcu danas počinje sa nadoknadom nastave
Telegraf pre 28 minutajoš 14 povezanih

Vojska u Nišu prodaje pse, građani negoduju, traže udomljavanje
Naissus info pre 4 satijoš 18 povezanih

Niški studenti u blokadi traže podršku za platformu od rektora i dekanâ, u Novom Sadu nastavljena blokada suda
RTS pre 8 minutajoš 75 povezanih

Prosvetari najavili protest u Loznici u petak: Gradske vlasti pritiskaju sve koji su pomagali studentima
Nova pre 4 satijoš 14 povezanih