Povezane vesti
"Ne mogu da odim, al’ sam živ" Oglasio se Srđan koga su u bolnici u Nišu proglasili mrtvim! Sestra opisala kako je došlo…
Kurir 03.02.2024
Srđan Stojilković (54) iz lebanskog sela Togačevce, koji je 13. januara ove godine proglašen mrtvim u niškom Univerzitetskom kliničkom centru, živ je - što je i lično potvrdio. „Kući sam, legam, ne mogu da odim, al’ sam živ. Čuo sam da su… »
"Kući sam, al' sam živ" Javio se muškarac koji je proglašen mrtvim u Nišu, njegova sestra prošla pakao u bolnici!
Mondo 03.02.2024
Srđan Stojiljković iz sela Togačevce kod Lebana, proglašen je mrtvim u januaru ove godine, a sada je lično potvrdio da je živ. Srđan Stojiljković iz sela Togačevce kod Lebana, proglašen je mrtvim u januaru ove godine, a sada je lično potvrdio… »
"Čuo sam da sam mrtav,: Al' nisam" Progovorio Srđan iz Niša koji je greškom proglašen mrtvim, agonija njegove sestre…
Blic 03.02.2024
Srđan Stojilković (54) iz lebanskog sela Togačevce, koji je 13. januara ove godine proglašen mrtvim u niškom Univerzitetskom kliničkom centru, živ je - što nam je i lično potvrdio. - Kući sam, legam, ne mogu da odim, al’ sam živ. Čuo sam da… »
„Kući sam, legam, ne mogu da odim, ali sam živ“: Progovorio muškarac koji je greškom poglašen mrtvim na…
Nova 03.02.2024
Srđan Stojilković (54) iz lebanskog sela Togačevce, koji je 13. januara ove godine proglašen mrtvim u niškom Univerzitetskom kliničkom centru, živ je - što nam je i lično potvrdio. „Kući sam, legam, ne mogu da odim, al’ sam živ. Čuo sam da… »
Vesti dana »

Ukrinform: Rusi dronovima napali Zaporoški okrug; Kremlj i Bela kuća danas objavljuju detalje razgovara u Rijadu
RTS pre 58 minutajoš 13 povezanih

uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU U izraelskim napadima na Gazu ubijene 23 osobe, među njima i deca
Euronews pre 57 minutajoš 9 povezanih

2 Osobe stradale u požaru u Lazarevcu: Vatrogasci iz stana izvukli muškarca i devojku
Kurir pre 33 minutajoš 11 povezanih

Bruka u Beloj kući: Zvaničnici u grupnom ćaskanju planirali napad na Jemen, a sve slučajno video novinar
BBC News pre 1 satjoš 9 povezanih