Povezane vesti

"Ne mogu da odim, al’ sam živ" Oglasio se Srđan koga su u bolnici u Nišu proglasili mrtvim! Sestra opisala kako je došlo…

"Ne mogu da odim, al’ sam živ" Oglasio se Srđan koga su u bolnici u Nišu proglasili mrtvim! Sestra opisala kako je došlo…

Kurir 03.02.2024
Srđan Stojilković (54) iz lebanskog sela Togačevce, koji je 13. januara ove godine proglašen mrtvim u niškom Univerzitetskom kliničkom centru, živ je - što je i lično potvrdio. „Kući sam, legam, ne mogu da odim, al’ sam živ. Čuo sam da su… »
"Kući sam, al' sam živ" Javio se muškarac koji je proglašen mrtvim u Nišu, njegova sestra prošla pakao u bolnici!

"Kući sam, al' sam živ" Javio se muškarac koji je proglašen mrtvim u Nišu, njegova sestra prošla pakao u bolnici!

Mondo 03.02.2024
Srđan Stojiljković iz sela Togačevce kod Lebana, proglašen je mrtvim u januaru ove godine, a sada je lično potvrdio da je živ. Srđan Stojiljković iz sela Togačevce kod Lebana, proglašen je mrtvim u januaru ove godine, a sada je lično potvrdio… »
"Čuo sam da sam mrtav,: Al' nisam" Progovorio Srđan iz Niša koji je greškom proglašen mrtvim, agonija njegove sestre…

"Čuo sam da sam mrtav,: Al' nisam" Progovorio Srđan iz Niša koji je greškom proglašen mrtvim, agonija njegove sestre…

Blic 03.02.2024
Srđan Stojilković (54) iz lebanskog sela Togačevce, koji je 13. januara ove godine proglašen mrtvim u niškom Univerzitetskom kliničkom centru, živ je - što nam je i lično potvrdio. - Kući sam, legam, ne mogu da odim, al’ sam živ. Čuo sam da… »
„Kući sam, legam, ne mogu da odim, ali sam živ“: Progovorio muškarac koji je greškom poglašen mrtvim na…

„Kući sam, legam, ne mogu da odim, ali sam živ“: Progovorio muškarac koji je greškom poglašen mrtvim na…

Nova 03.02.2024
Srđan Stojilković (54) iz lebanskog sela Togačevce, koji je 13. januara ove godine proglašen mrtvim u niškom Univerzitetskom kliničkom centru, živ je - što nam je i lično potvrdio. „Kući sam, legam, ne mogu da odim, al’ sam živ. Čuo sam da… »

Vesti dana »