Повезане вести
"Не могу да одим, ал’ сам жив" Огласио се Срђан кога су у болници у Нишу прогласили мртвим! Сестра описала како је дошло до…
Курир 03.02.2024
Срђан Стојилковић (54) из лебанског села Тогачевце, који је 13. јануара ове године проглашен мртвим у нишком Универзитетском клиничком центру, жив је - што је и лично потврдио. „Кући сам, легам, не могу да одим, ал’ сам жив. Чуо… »
"Кући сам, ал' сам жив" Јавио се мушкарац који је проглашен мртвим у Нишу, његова сестра прошла пакао у болници!
Мондо 03.02.2024
Срђан Стојиљковић из села Тогачевце код Лебана, проглашен је мртвим у јануару ове године, а сада је лично потврдио да је жив. Срђан Стојиљковић из села Тогачевце код Лебана, проглашен је мртвим у јануару ове године, а сада је… »
„Кући сам, легам, не могу да одим, али сам жив“: Проговорио мушкарац који је грешком поглашен мртвим на…
Нова 03.02.2024
Срђан Стојилковић (54) из лебанског села Тогачевце, који је 13. јануара ове године проглашен мртвим у нишком Универзитетском клиничком центру, жив је - што нам је и лично потврдио. „Кући сам, легам, не могу да одим, ал’ сам жив… »
Вести дана »
Портпаролка Европске комисије о Трамповим оценама: Задовољни смо што имамо одличне лидере
Н1 Инфо пре 2 сатајош 37 повезаних
Протестне шетње студената у блокади Правног и Пољопривредног факултета у Београду
РТС пре 13 минутајош 23 повезане
Три сценарија за Ниш! Председник Вучић поновио да је 15. јануар крајњи рок
Ало пре 1 сатјош 27 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 6 сатијош 32 повезане