Povezane vesti
"Ne mogu da odim, al’ sam živ" Oglasio se Srđan koga su u bolnici u Nišu proglasili mrtvim! Sestra opisala kako je došlo…
Kurir 03.02.2024
Srđan Stojilković (54) iz lebanskog sela Togačevce, koji je 13. januara ove godine proglašen mrtvim u niškom Univerzitetskom kliničkom centru, živ je - što je i lično potvrdio. „Kući sam, legam, ne mogu da odim, al’ sam živ. Čuo sam da su… »
"Kući sam, al' sam živ" Javio se muškarac koji je proglašen mrtvim u Nišu, njegova sestra prošla pakao u bolnici!
Mondo 03.02.2024
Srđan Stojiljković iz sela Togačevce kod Lebana, proglašen je mrtvim u januaru ove godine, a sada je lično potvrdio da je živ. Srđan Stojiljković iz sela Togačevce kod Lebana, proglašen je mrtvim u januaru ove godine, a sada je lično potvrdio… »
"Čuo sam da sam mrtav,: Al' nisam" Progovorio Srđan iz Niša koji je greškom proglašen mrtvim, agonija njegove sestre…
Blic 03.02.2024
Srđan Stojilković (54) iz lebanskog sela Togačevce, koji je 13. januara ove godine proglašen mrtvim u niškom Univerzitetskom kliničkom centru, živ je - što nam je i lično potvrdio. - Kući sam, legam, ne mogu da odim, al’ sam živ. Čuo sam da… »
„Kući sam, legam, ne mogu da odim, ali sam živ“: Progovorio muškarac koji je greškom poglašen mrtvim na…
Nova 03.02.2024
Srđan Stojilković (54) iz lebanskog sela Togačevce, koji je 13. januara ove godine proglašen mrtvim u niškom Univerzitetskom kliničkom centru, živ je - što nam je i lično potvrdio. „Kući sam, legam, ne mogu da odim, al’ sam živ. Čuo sam da… »
Vesti dana »
Trumpov plan o Pojasu Gaze podijelio i njegove republikance
Al Jazeera pre 11 minutajoš 30 povezanih
Jokić šutnuo 13 trojki i ubacio 38 poena - zasenio ga saigrač VIDEO
B92 pre 11 minutajoš 23 povezane
Teodosije: Srbi na Kosovu i Metohiji da glasaju u što većem broju, prepoznaće ko uživa poverenje i ugled
RTV pre 1 satjoš 9 povezanih
Vlada Srbije ispunila obećanje! Ministar Mali: Dodatnih 12,01 milijardi dinara za visoko obrazovanje! Ispunjen i 4. zahtev studentskih plenuma
Kurir pre 3 minutajoš 8 povezanih
'Od sada će ženski sport biti samo za žene': Nova Trampova naredba
BBC News pre 2 satajoš 8 povezanih