Povezane vesti
"Nisam imala šta da jedem": Tara Simov otkrila jezive detalje svoje prošlosti: "Želela sam da umrem"
Blic 03.02.2024
Bivša zadrugarka Tara Simov tokom svog učešća u rijalitiju neretko je isticala da je imala teško detinjstvo, a sada je priznala da u jednom periodu života nije imala novca ni za osnovne ljudske potrebe. - Sve što mi je tada bilo ponuđeno, bilo mi je… »
"Nisam imala šta da jedem, želela sam da umrem" Tara Simov progovorila o paklu: Sećam se da sam sa 15 godina...
Kurir 03.02.2024
Bivša zadrugarka Tara Simov tokom svog učešća u rijalitiju neretko je isticala da je imala teško detinjstvo, a sada je priznala da u jednom periodu života nije imala novca ni za osnovne ljudske potrebe. - Sve što mi je tada bilo ponuđeno, bilo mi je… »
Vesti dana »

Tramp potpisao izvršnu naredbu o novim carinama koje stupaju na snagu sledeće nedelje, obuhvaćena i Srbija
RTV pre 10 minutajoš 20 povezanih

Devet meseci od pada nadstrešnice u Novom Sadu: Suđenja ni na vidiku
BBC News pre 15 minutajoš 12 povezanih

Golčina iz slobodnjaka u produžetku odvela Hajduk dalje: Pogledajte kakva je lepotica rešila dramu u Splitu
Mondo pre 10 minutajoš 17 povezanih

Spasioci i dalje izvlače tela iz ruševina, među 26 poginulih i 3 dece: Stravične slike ruskog napada na Kijev
Telegraf pre 45 minutajoš 11 povezanih

Sunčano i sve toplije: Lepo vreme do subote, zatim osveženje i lokalne nepogode
Glas juga pre 20 minutajoš 8 povezanih