Povezane vesti
Patrijarh Porfirije dao krv u okviru akcije dobrovoljnog davanja krvi
Politika 04.02.2024
Patrijarh srpski Porfirije dao je danas krv u parohijskom domu, preko puta hrama Svetog Save na Vračaru, u okviru akcije dobrovoljnog davanja krvi, javlja Tanjug. Patrijarh Porfirije je dao krv nakon održane službe u hramu Svetog Save, a pored njega, u… »
Patrijarh Porfirije dao krv u okviru akcije dobrovoljnog davanja krvi: "Važno je da budemo solidarni"
Blic 04.02.2024
Patrijarh srpski Porfirije dao je danas krv u parohijskom domu, preko puta hrama Svetog Save na Vračaru, u okviru akcije dobrovoljnog davanja krvi. Patrijarh Porfirije je dao krv nakon održane službe u hramu Svetog Save, a pored njega, u parohijskom domu… »
Patrijarh Porfirije dao krv u okviru akcije dobrovoljnog davanja
RTS 04.02.2024
Patrijarh srpski Porfirije dao je krv u parohijskom domu, preko puta hrama Svetog Save na Vračaru, u okviru akcije dobrovoljnog davanja krvi. Patrijarh Porfirije je dao krv nakon održane službe u hramu Svetog Save, a pored njega, u parohijskom domu se… »
Patrijarh Porfirije dao krv
Radio 021 04.02.2024
Patrijarh srpski Porfirije dao je krv u parohijskom domu, preko puta Hrama Svetog Save na Vračaru, u okviru akcije dobrovoljnog davanja krvi. Patrijarh Porfirije je dao krv nakon održane službe u Hramu Svetog Save, a pored njega, u parohijskom domu se… »
Vesti dana »

"Nadam se da vas nisam razočarao" Prva Gastozova izjava nakon pobede u "Eliti 8": Znate šta su bile moje želje
Kurir pre 1 satjoš 37 povezanih

Ena zbog zlatinih reči zajecala na sav glas! Obratila joj se Jovanova majka, ona se slomila na komade: Ja sam žena koja prašta!
Kurir pre 3 satajoš 13 povezanih

Odlučen pobednike Elite 8: Napeto pred sam kraj za nagradu od 100.000 evra, evo ko je izdominirao
Mondo pre 25 minutajoš 8 povezanih

Danas toplo, ali promenljivo oblačno sa pojavom kratkotrajnih pljuskova i grmljavine
Radio 021 pre 35 minutajoš 6 povezanih