Povezane vesti
Rešena misterija tela pronađenog pored puta u Beloj Crkvi: Policija uhapsila čoveka koji je bio u begu
Telegraf 04.02.2024
Telo M. U. pronađeno pored puta sa teškim povredama glave. Brzom reakcijom policija je u Kušićima kod Bele Crkve uhapšen je vozač koji je sinoć pregazio muškarca (59). On je oko 21 sat udario M. U. i pobegao sa mesta nesreće. Povređeni čovek je preminuo… »
Pijan vozio bez dozvole neregistrovani i tuđ auto, pa pregazio milutina: Ovo je osumnjičeni mladić iz okoline Bele Crkve (foto)…
Kurir 04.02.2024
Muškarac N. S. iz sela Kusići kod Bele Crkve uhapšen je jutros zbog sumnje da je izazavao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo Milutin Urošević (58) kada ga je, kako se sumnja, pod dejstvom alkohola i bez vozačke dozove udario i pobegao, saznaje Kurir… »
"Ćale: Moj... Srešćemo se opet" Potresna poruka sina Milutina kojeg je pokosio auto Beloj Crkvi: "Falićeš mi svakim danom sve…
Blic 04.02.2024
Milutin Urošević (58) poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mestu Kusići kod Bele Crkve. Na njega je sinoć naleteo automobil, a sada se od njega oprostio njegov sin Ivan potresnom objavom na društvenim mrežama. "Ćale moj... Ne znam… »
Ćale moj, meni si bio najbolji, srešćemo se opet: Oglasio se sin Milutina koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći kod Bele Crkve…
Kurir 04.02.2024
Milutin Urošević (58), zvani Gaja, poginuo je u saobraćajnoj nesreći u mestu Kusići kod Bele Crkve. Kako smo već pisali, na njega je sinoć oko 21 sat naleteo automobil. - Pošto je Urošević pokošen, vozač automobila nije stao da mu pomogne, već je… »
Rešena misterija tela pronađenog u beloj crkvi! Ovo je stradali čovek: Policija brzo reagovala, uhapsila muškarca u Kušićima…
Kurir 04.02.2024
Brzom reakcijom policija je u Kušićima kod Bele Crkve uhapšen je vozač koji je sinoć pregazio muškarca (1965. godište). On je oko 21 sat udario M.U. i pobegao sa mesta nesreće. Povređeni čovek je preminuo. Telo M.U. je pronađeno pored puta sa teškim… »
Vesti dana »
Ministar se sastao sa udruženjima, poljoprivrednici u blokadi poručuju: "Pokušavaju da nas prevare"
N1 Info pre 39 minutajoš 26 povezanih
Oglasio se NIS nakon što je OFAK produžio licencu do 20. marta
Telegraf pre 19 minutajoš 51 povezana
Sindikati GSP 'Beograd': Šapić izneo netačne podatke o broju novih vozila i vozača
Beta pre 3 satajoš 35 povezanih
Vrhovni sud Sjedinjenih Država poništio carine, Tramp najavio nove
BBC News pre 1 satjoš 64 povezane
Partizanov sunovrat u drugom poluvremenu, Mega ponovo ima ubedljivu prednost
Nova pre 14 minutajoš 65 povezanih