Повезане вести

Решена мистерија тела пронађеног поред пута у Белој Цркви: Полиција ухапсила човека који је био у бегу

Решена мистерија тела пронађеног поред пута у Белој Цркви: Полиција ухапсила човека који је био у бегу

Телеграф 04.02.2024
Тело М. У. пронађено поред пута са тешким повредама главе. Брзом реакцијом полиција је у Кушићима код Беле Цркве ухапшен је возач који је синоћ прегазио мушкарца (59). Он је око 21 сат ударио М. У. и побегао са места несреће… »
Пијан возио без дозволе нерегистровани и туђ ауто, па прегазио милутина: Ово је осумњичени младић из околине Беле Цркве (фото)…

Пијан возио без дозволе нерегистровани и туђ ауто, па прегазио милутина: Ово је осумњичени младић из околине Беле Цркве (фото)…

Курир 04.02.2024
Мушкарац Н. С. из села Кусићи код Беле Цркве ухапшен је јутрос због сумње да је изазавао саобраћајну несрећу у којој је погинуо Милутин Урошевић (58) када га је, како се сумња, под дејством алкохола и без возачке дозове ударио… »
"Ћале: Мој... Срешћемо се опет" Потресна порука сина Милутина којег је покосио ауто Белој Цркви: "Фалићеш ми сваким даном све…

"Ћале: Мој... Срешћемо се опет" Потресна порука сина Милутина којег је покосио ауто Белој Цркви: "Фалићеш ми сваким даном све…

Блиц 04.02.2024
Милутин Урошевић (58) погинуо је у тешкој саобраћајној несрећи која се догодила у месту Кусићи код Беле Цркве. На њега је синоћ налетео аутомобил, а сада се од њега опростио његов син Иван потресном објавом на друштвеним… »
Ћале мој, мени си био најбољи, срешћемо се опет: Огласио се син Милутина који је погинуо у саобраћајној несрећи код Беле Цркве…

Ћале мој, мени си био најбољи, срешћемо се опет: Огласио се син Милутина који је погинуо у саобраћајној несрећи код Беле Цркве…

Курир 04.02.2024
Милутин Урошевић (58), звани Гаја, погинуо је у саобраћајној несрећи у месту Кусићи код Беле Цркве. Како смо већ писали, на њега је синоћ око 21 сат налетео аутомобил. - Пошто је Урошевић покошен, возач аутомобила није стао да… »
Решена мистерија тела пронађеног у белој цркви! Ово је страдали човек: Полиција брзо реаговала, ухапсила мушкарца у Кушићима…

Решена мистерија тела пронађеног у белој цркви! Ово је страдали човек: Полиција брзо реаговала, ухапсила мушкарца у Кушићима…

Курир 04.02.2024
Брзом реакцијом полиција је у Кушићима код Беле Цркве ухапшен је возач који је синоћ прегазио мушкарца (1965. годиште). Он је око 21 сат ударио М.У. и побегао са места несреће. Повређени човек је преминуо. Тело М.У. је пронађено… »

Вести дана »