Povezane vesti
Živi u kući staroj 400 godina: Zavirite u dom Vedrane Rudan - "Zgrozila sam se kad sam je prvi put videla"
Mondo 04.02.2024
Vedrana Rudan jednom prilikom je za medije otvorila vrata svog doma u Rijeci. Vedrana Rudan jednom prilikom je za medije otvorila vrata svog doma u Rijeci. Književnica Vedrana Rudan, pre nego što je postala poznata, u životu je radila razne poslove… »
Vedrana Rudan živi u kući staroj 400 godina: "Zgrozila sam se kad sam je prvi put videla", evo kako izgleda njen dom u Rijeci
Kurir 04.02.2024
Čuvena književnica Vedrana Rudan pokazala je jednom prilikom kako izgleda njen dom u Hrvatskoj. Vedrana Rudan živi u Rijeci, a ugostila je jednom prilikom ekipu RTS-a, te otkrila mnoštvo privatnih detalja, ali i kako izgleda njen dom. - Suprug je… »
Vesti dana »
Jokić prebijen, namučen, ali trijumfalan: Kratka poruka Srbina nakon velike pobede!
Hot sport pre 16 minutajoš 29 povezanih
Još danas topao i sunčan dan, a sutra stiže velika promena: RHMZ najavljuje padavine i zahlađenje
Mondo pre 16 minutajoš 17 povezanih
Šou Lejkersa protiv Hjustona: Svi ih otpisali, a oni dobili neočekivanog heroja VIDEO
Nova pre 1 satjoš 21 povezana
Đedović Handanović: Nisu laki pregovori sa MOL-om, postoje crvene linije preko kojih ne možemo da pređemo
RTV pre 56 minutajoš 10 povezanih