Povezane vesti

Živi u kući staroj 400 godina: Zavirite u dom Vedrane Rudan - "Zgrozila sam se kad sam je prvi put videla"

Živi u kući staroj 400 godina: Zavirite u dom Vedrane Rudan - "Zgrozila sam se kad sam je prvi put videla"

Mondo 04.02.2024
Vedrana Rudan jednom prilikom je za medije otvorila vrata svog doma u Rijeci. Vedrana Rudan jednom prilikom je za medije otvorila vrata svog doma u Rijeci. Književnica Vedrana Rudan, pre nego što je postala poznata, u životu je radila razne poslove… »
Vedrana Rudan živi u kući staroj 400 godina: "Zgrozila sam se kad sam je prvi put videla", evo kako izgleda njen dom u Rijeci

Vedrana Rudan živi u kući staroj 400 godina: "Zgrozila sam se kad sam je prvi put videla", evo kako izgleda njen dom u Rijeci

Kurir 04.02.2024
Čuvena književnica Vedrana Rudan pokazala je jednom prilikom kako izgleda njen dom u Hrvatskoj. Vedrana Rudan živi u Rijeci, a ugostila je jednom prilikom ekipu RTS-a, te otkrila mnoštvo privatnih detalja, ali i kako izgleda njen dom. - Suprug je… »
Mala kuća stara 400 godina: Vedrana Rudan pokazala gde živi u Hrvatskoj: "zgrozila sam se kad sam je videla prvi put"

Mala kuća stara 400 godina: Vedrana Rudan pokazala gde živi u Hrvatskoj: "zgrozila sam se kad sam je videla prvi put"

Blic 04.02.2024
Čuvena književnica Vedrana Rudan pokazala je kako izgleda njen dom u Hrvatskoj. Naime, Vedrana Rudan živi u Rijeci, a ugostila je jednom prilikom ekipu RTS-a, te otkrila mnoštvo privatnih detalja. - Suprug je pronašao ovu malu, staru kuću. Mislim da… »

Vesti dana »