Povezane vesti
Najurnebesnija reakcija na nominacije ikad! Učesnici saopštili da ima najmanje glasova publike, a njoj pozlilo (hit video)
Kurir 04.02.2024
Sinoć je nakon nominacija pozlilo Vivian Kurtović jer joj je saopšteno da je ona jedna od nominovanih za izbacivanje iz " Elite". Naime, takmičarki se odjednom slošilo, pa je zamolila za pomoć. - Ja ne mogu da idem, šta da radim, nije mi dobro, sad… »
Učesnici "Elite 7" pozlilo nakon saopštenja produkcije: Janjuš joj pritrčao u pomoć
Blic 04.02.2024
Sinoć je nakon nominacija pozlilo Vivian Kurtović jer joj je saopšteno da je ona jedna od nominovanih za izbacivanje iz "Elite". Naime, takmičarki se odjednom slošilo, pa je zamolila za pomoć. - Ja ne mogu da idem, šta da radim, nije mi dobro, sad… »
Vesti dana »

„Crvena linija je pređena“: Ispred zdravstvenih ustanova održana akcija „Pacijenti nisu politički rekviziti“ (FOTO/VIDEO)
Danas pre 56 minutajoš 38 povezanih

Brojanje po Vučiću: Znaju da šetaju levo-desno, pa deluje da ih je više
Vreme pre 3 satajoš 21 povezana

„Vojsko i policijo, vi koji ste ispalili zvučni top – javite se na vreme“
Nova pre 4 satijoš 8 povezanih

Dačić o LRAD: Uređaj koristimo za upozorenje, a zabranjeno je korišćenje u funkciji zvučnog topa
N1 Info pre 1 satjoš 12 povezanih

"Naše snage dovršavaju poraz neprijateljskih trupa": Putin ne krije radost, ukrajinsko uporište na rubu uništenja
Mondo pre 49 minutajoš 84 povezane