Povezane vesti
Predsednik Ukrajine posetio selo Robotin, na južnoj liniji fronta
Novi magazin 04.02.2024
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da je posetio vojnike u selu Robotin, na južnoj liniji fronta, koji je Kijev oslobodio prošlog leta. "Zaporoška oblast. Robotin. Lokacija 65. mehanizovane brigade. Razgovarao sam sa braniocima… »
ZELENSKI posetio Region Zaporožja: Predsednik Ukrajine otišao na južnu liniju fronta iz posebnog razloga: "Čast je"
Kurir 04.02.2024
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da je obišao vojnike u selu Robotina, na južnoj liniji fronta. "Region Zaporožja. Robotina. Lokacija 65. mehanizovane brigade. Razgovarao sam sa braniocima, zahvalio im i uručio im državno… »
Zelenski na južnoj liniji fronta, obišao ukrajinske vojnike u regionu Zaporožja
N1 Info 04.02.2024
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da je obišao vojnike u selu Robotina, na južnoj liniji fronta. „Region Zaporožja. Robotina. Lokacija 65. mehanizovane brigade. Razgovarao sam sa braniocima, zahvalio im i uručio im državno… »
Vesti dana »

Go SNS: Novi Pazar: Svi da se suzdrže od provokacija, osuđujemo nasrtaje na policiju
Blic pre 1 satjoš 26 povezanih

Studenti iz cele Srbije ka Novom Pazaru: Solidarnost protiv nasilja nad akademskom zajednicom
Pravo u centar pre 6 minutajoš 61 povezana

Burno u Novom Pazaru, povređeno 6 policajaca: Studenti ušli u zgradu fakulteta, policija se povukla: Načelnik policije pogođen u glavu (foto,video)
Blic pre 11 minutajoš 59 povezanih

Bajatović za RTS: Srbija kolateralna šteta, ali ostavljeni uslovi da NIS preživi
RTS pre 2 satajoš 40 povezanih

U Srbiji danas umereno do potpuno oblačno, kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom, zahlađenje posle toplotnog talasa
Naslovi.ai pre 4 satijoš 42 povezane