Povezane vesti
Vraćam se u selo, grad me neće više videti! Veljko Ražnatović - Treniram uz crkvenu, srpsku patriotsku muziku
Mondo 04.02.2024
Veljko Ražnatović progovorio je o boksu i malo poznatim detaljima iz privatnog života. Veljko Ražnatović progovorio je o boksu i malo poznatim detaljima iz privatnog života. Veljko Ražnatović ne krije koliko je ponosan na svoje sinove Željka i… »
Veljko Ražnatović voli da trenira uz crkvenu muziku! Cecin mali progovorio o svemu: Ja živim sad u Titelu, ovde sam dok...
Kurir 04.02.2024
Veljko Ražnatović, bokser i sin Svetlane Cece Ražnatović otkrio je manje poznate detalje o sebi. - Kad se spremam za meč, ništa mi ne pada teško. Treniram dva puta dnevno. Nekako mi se sve sklopilo u životu. Ne izlazim i posvećen sam samo… »
"Posle sinova, želim jednu devojčicu": Veljko Ražnatović planira četvrto dete, a evo šta kaže o bokserskoj karijeri…
Blic 04.02.2024
Veljko Ražnatović, bokser i sin Svetlane Cece Ražnatović otkrio je manje poznate detalje o sebi. - Kad se spremam za meč, ništa mi ne pada teško. Treniram dva puta dnevno. Nekako mi se sve sklopilo u životu. Ne izlazim i posvećen sam samo… »
Vesti dana »

Okupljanja studenata, aktivista i građana u više mesta u Srbiji: U Sremskoj Mitrovici "doček", u Beogradu protest ispred Ministarstva prosvete
Blic pre 43 minutajoš 26 povezanih

Ivica Dačić za Danas: Prvobitna izjava da MUP nema zvučni top je bila nespretna
Danas pre 16 satijoš 8 povezanih

Žandarm tvrdi za Danas: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu
Danas pre 1 satjoš 11 povezanih

Ruski napad na bolnicu u Sumiju nakon razgovora Trumpa i Putina
Al Jazeera pre 1 satjoš 75 povezanih