Povezane vesti
Vraćam se u selo, grad me neće više videti! Veljko Ražnatović - Treniram uz crkvenu, srpsku patriotsku muziku
Mondo 04.02.2024
Veljko Ražnatović progovorio je o boksu i malo poznatim detaljima iz privatnog života. Veljko Ražnatović progovorio je o boksu i malo poznatim detaljima iz privatnog života. Veljko Ražnatović ne krije koliko je ponosan na svoje sinove Željka i Krstana… »
Veljko Ražnatović voli da trenira uz crkvenu muziku! Cecin mali progovorio o svemu: Ja živim sad u Titelu, ovde sam dok...
Kurir 04.02.2024
Veljko Ražnatović, bokser i sin Svetlane Cece Ražnatović otkrio je manje poznate detalje o sebi. - Kad se spremam za meč, ništa mi ne pada teško. Treniram dva puta dnevno. Nekako mi se sve sklopilo u životu. Ne izlazim i posvećen sam samo treningu i… »
"Posle sinova, želim jednu devojčicu": Veljko Ražnatović planira četvrto dete, a evo šta kaže o bokserskoj karijeri: "Slušam…
Blic 04.02.2024
Veljko Ražnatović, bokser i sin Svetlane Cece Ražnatović otkrio je manje poznate detalje o sebi. - Kad se spremam za meč, ništa mi ne pada teško. Treniram dva puta dnevno. Nekako mi se sve sklopilo u životu. Ne izlazim i posvećen sam samo treningu i… »
Vesti dana »

Trampove carine: Kanada na dodatnom udaru, Kini još dve nedelje za postizanje dogovora
BBC News pre 27 minutajoš 48 povezanih

Najmanje 28 mrtvih i više od 150 ranjenih u ruskim napadima na Kijev
BBC News pre 1 satjoš 28 povezanih

Od danas nova pravila za proizvode sa palminim uljem, jasnije deklarisanje
NIN pre 6 minutajoš 19 povezanih

Partizan ga pregazio, Ukrajinac kukao da je pokraden: "Ne sme neko ovakav da sudi, ovo je debakl"
Mondo pre 56 minutajoš 36 povezanih