Povezane vesti
"Naredio je sestri da je previje, da uživaju dok umire" Krvavi pir Marka i Milice: "Sa osmehom je rekao ja sam je ubio"
Kurir 04.02.2024
Marina Milanović (50) ubijena je u selu Trešnjevica kod Paraćina pre godinu dana, tačno na današnji dan, presudili su joj pastorci Marko Pavlović (24) i Milica Pavlović (27) tako što su je prvo brutalno mučili, sekli po telu, tabanima, polomili joj nos… »
"Za njih je malo smrtna kazna, mamu su ubadali pa previjali, da što duže pati": Ispovest ćerke ubijene Marine
Telegraf 04.02.2024
"Ta kazna za njih je jako mala. Da se ja pitam, za njih nije ni smrtna kazna. Kao prvo, sudeći na osnovu slika moje mrtve majke i nalaza obdukcije, za njih je jedno vešanje ispred Narodne skupštine, sa natpisom - ovo je ubica koji je ubio svoju maćehu… »
Vesti dana »
Neočekivani izgled tabele: IMT lider posle pobede nad Partizanom! A pogledajte gde se nalaze crno-beli
Kurir pre 1 satjoš 29 povezanih
Tramp odložio napade na Iran, Teheran negira dogovor, nove žrtve u Gaze
Naslovi.ai pre 50 minutajoš 56 povezanih
Apel građanima da racionalno koriste struju; Sutra hitna sednica štaba za vanredne situacije
Sputnik pre 6 satijoš 53 povezane
Mladi košarkaši Srbije deveti na evropskom prvenstvu: Na kraju "orlići" savladali Litvaniu posle preokreta
Dnevnik pre 2 satajoš 28 povezanih