Povezane vesti
"Naredio je sestri da je previje, da uživaju dok umire" Krvavi pir Marka i Milice: "Sa osmehom je rekao ja sam je ubio"
Kurir 04.02.2024
Marina Milanović (50) ubijena je u selu Trešnjevica kod Paraćina pre godinu dana, tačno na današnji dan, presudili su joj pastorci Marko Pavlović (24) i Milica Pavlović (27) tako što su je prvo brutalno mučili, sekli po telu, tabanima, polomili joj nos… »
"Za njih je malo smrtna kazna, mamu su ubadali pa previjali, da što duže pati": Ispovest ćerke ubijene Marine
Telegraf 04.02.2024
"Ta kazna za njih je jako mala. Da se ja pitam, za njih nije ni smrtna kazna. Kao prvo, sudeći na osnovu slika moje mrtve majke i nalaza obdukcije, za njih je jedno vešanje ispred Narodne skupštine, sa natpisom - ovo je ubica koji je ubio svoju maćehu… »
Vesti dana »

U Beogradu građani ispred zgrade Vlade, pristalice SNS kod obližnjih stranačkih prostorija
Beta pre 49 minutajoš 131 povezana

uživo Protesti u Srbiji: Blokiran smer Gazele prema gradu i auto-put kroz Beograd koji vodi od Novog Beograda do centra
Euronews pre 18 minutajoš 52 povezane

Od zatvora do kućnog pritvora: Momirović, Vesić i ostali u slučaju nadstrešnica pušteni na slobodu
Serbian News Media pre 2 satajoš 26 povezanih

LIVESTREAM Tramp aplaudirao Putinu, pa se rukovali Aljasci. Putina pitali kad će prestati da ubija civile, ovo je bila njegova reakcija
Nova pre 19 minutajoš 38 povezanih

Pogledajte kako je Tramp dočekao Putina: Napustili avione, a onda se dogodio trenutak koji je iznenadio svet
Mondo pre 19 minutajoš 27 povezanih