Povezane vesti
Predsednik Venecuele na skupu pristalica: Mi smo narod na vlasti
Politika 04.02.2024
Predsednik Venecuele Nikolas Maduro za kojeg se očekuje da će se kandidovati za treći mandat na predsedničkim izborima tokom ove godine, izjavio je danas pred hiljadama pristalica u Karakasu da će „narod na vlasti pobediti”. „Mi smo narod na… »
N1 Info 04.02.2024
Predsednik Venecuele Nikolas Maduro, za kojeg se očekuje da će se kandidovati za treći mandat na predsedničkim izborima tokom ove godine, izjavio je danas pred hiljadama pristalica u Karakasu da će "narod na vlasti pobediti". „Mi smo narod na… »
Novi magazin 04.02.2024
Predsednik Venecuele Nikolas Maduro, za kojeg se očekuje da će se kandidovati za treći mandat na predsedničkim izborima tokom ove godine, izjavio je danas pred hiljadama pristalica u Karakasu da će "narod na vlasti pobediti". "Mi smo narod na… »
Vesti dana »
"Molitveno vapijemo Bogu da nevino stradale u padu nadstrešnice privije u naručje svoje": Patrijarh Porfirije predvodio božićnu liturgiju u Hramu Svetog Save (video)
Blic pre 9 minutajoš 49 povezanih
Poznat uzrok smrti Milorada Milinkovića: Došao da se pričesti, samo se srušio u porti crkve
Kurir pre 51 minutajoš 93 povezane
„Rekoh ti svratiću na Božić, ali me je terao đavo da dođem večeras“: Prijatelji se opraštaju od ugostitelja iz Jagodine, njegovog ubicu otkrio jedan detalj
Nova pre 1 satjoš 44 povezane
Predao se četvrti osumnjičeni u vezi sa ubistvom i napadom u Inđiji
RTS pre 21 minutajoš 45 povezanih