Povezane vesti
Ruski helikopter se srušio u jezero, troje poginulo
Slobodna Evropa 05.02.2024
Ruska služba za hitne slučajeve saopštila je da se jedan od njenih helikoptera srušio u jezero Onega, u sjeverozapadnom regionu Karelije, pri čemu su poginula sva tri člana posade. Komunikacija sa helikopterom Mi-8, koji je bio na obuci, izgubljena… »
Pao helikopter Ruskog ministarstva za vanredne situacije
Al Jazeera 05.02.2024
Komunikacija s helikopterom se izgubila dok se nalazio iznad Onješkog jezera, u Republici Kareliji, a na mjestu događaja vrši se uviđaj. Helikopter Ruskog ministarstva za vanredne situacije Mi-8 s tri člana posade srušio se u jezero u Republici… »
Srušio se ruski helikopter iznad Karelije
Politika 05.02.2024
Komunikacija sa helikopterom izgubljena je dok se nalazio iznad Onješkog jezera. Helikopter ruskog ministarstva za vanredne situacije Mi-8 sa tri člana posade srušio se u jezero u Republici Kareliji tokom trenažnog leta, a ruski Istražni komitet… »
Pao ruski Mi-8
Vesti online 05.02.2024
Helikopter ruskog ministarstva za vanredne situacije Mi-8 sa tri člana posade srušio se u jezero u Republici Kareliji tokom trenažnog leta, a ruski Istražni komitet pokrenuo je krivični postupak na osnovu kršenja pravila bezbednosti saobraćaja i… »
Ruski spasilački helikopter pao u jezero: U letelici bilo troje članova posade, ostaci razbacani 11 kilometara od obale
Kurir 05.02.2024
Spasilačke ekipe pronašle su mesto pada helikoptera Mi-8 Ministarstva za vanredne situacije Rusije koji se srušio u jezero Onega u severnoj republici Kareliji. U helikopteru, koji je i sam ranije učestvovao u misijama pronalaženja i spasavanja, bilo… »
Srušio se Ruski helikopter Mi-8! Drama iznad Karelije, u potragu uključeno više od 140 ljudi
Mondo 05.02.2024
Helikopter Mi-8 srušio se iznad Onješkog jezera u Kareliji. Helikopter Mi-8 srušio se iznad Onješkog jezera u Kareliji. Helikopter ruskog ministarstva za vanredne situacije Mi-8 sa tri člana posade srušio se u jezero u Republici Kareliji tokom… »
Ruski helikopter srušio se u najveće evropsko jezero: Traje potraga za posadom
N1 Info 05.02.2024
Helikopter Mi-8 koji pripada ruskom ministarstvu za vanredne situacije srušio se u jezero u severnoj Kareliji sa tri člana posade, saop[tilo je danas ministarstvo, dodajući da je podvodna potraga u toku. „Helikopter je bio na trenažnom letu“… »
Helikopter ruskog ministarstva za vanredne situacije srušio se iznad Karelije
RTV 05.02.2024
MOSKVA - Helikopter ruskog ministarstva za vanredne situacije Mi-8 sa tri člana posade srušio se u jezero u Republici Kareliji tokom trenažnog leta, a ruski Istražni komitet pokrenuo je krivični postupak na osnovu kršenja pravila bezbednosti… »
Srušio se helikopter ruskog Ministarstva: Komunikacija se izgubila iznad Onješkog jezera, u potragu uključeno više od 140…
Blic 05.02.2024
Helikopter ruskog ministarstva za vanredne situacije Mi-8 sa tri člana posade srušio se u jezero u Republici Kareliji tokom trenažnog leta, a ruski Istražni komitet pokrenuo je krivični postupak na osnovu kršenja pravila bezbednosti saobraćaja i… »
Srušio se helikopter ruskog ministarstva za vanredne situacije
Telegraf 05.02.2024
Na mestu pada helikoptera vrši se uviđaj. Helikopter ruskog ministarstva za vanredne situacije Mi-8 sa tri člana posade srušio se u jezero u Republici Kareliji tokom trenažnog leta, a ruski Istražni komitet pokrenuo je krivični postupak na osnovu… »