Povezane vesti
Ruski helikopter se srušio u jezero, troje poginulo
Slobodna Evropa 05.02.2024
Ruska služba za hitne slučajeve saopštila je da se jedan od njenih helikoptera srušio u jezero Onega, u sjeverozapadnom regionu Karelije, pri čemu su poginula sva tri člana posade. Komunikacija sa helikopterom Mi-8, koji je bio na obuci, izgubljena je 4… »
Pao helikopter Ruskog ministarstva za vanredne situacije
Al Jazeera 05.02.2024
Komunikacija s helikopterom se izgubila dok se nalazio iznad Onješkog jezera, u Republici Kareliji, a na mjestu događaja vrši se uviđaj. Helikopter Ruskog ministarstva za vanredne situacije Mi-8 s tri člana posade srušio se u jezero u Republici Kareliji… »
Ruski helikopter srušio se u najveće evropsko jezero: Traje potraga za posadom
N1 Info 05.02.2024
Helikopter Mi-8 koji pripada ruskom ministarstvu za vanredne situacije srušio se u jezero u severnoj Kareliji sa tri člana posade, saop[tilo je danas ministarstvo, dodajući da je podvodna potraga u toku. „Helikopter je bio na trenažnom letu“, objavilo je… »
Srušio se Ruski helikopter Mi-8! Drama iznad Karelije, u potragu uključeno više od 140 ljudi
Mondo 05.02.2024
Helikopter Mi-8 srušio se iznad Onješkog jezera u Kareliji. Helikopter Mi-8 srušio se iznad Onješkog jezera u Kareliji. Helikopter ruskog ministarstva za vanredne situacije Mi-8 sa tri člana posade srušio se u jezero u Republici Kareliji tokom trenažnog… »
Ruski spasilački helikopter pao u jezero: U letelici bilo troje članova posade, ostaci razbacani 11 kilometara od obale
Kurir 05.02.2024
Spasilačke ekipe pronašle su mesto pada helikoptera Mi-8 Ministarstva za vanredne situacije Rusije koji se srušio u jezero Onega u severnoj republici Kareliji. U helikopteru, koji je i sam ranije učestvovao u misijama pronalaženja i spasavanja, bilo je… »
Srušio se helikopter ruskog Ministarstva: Komunikacija se izgubila iznad Onješkog jezera, u potragu uključeno više od 140 ljudi…
Blic 05.02.2024
Helikopter ruskog ministarstva za vanredne situacije Mi-8 sa tri člana posade srušio se u jezero u Republici Kareliji tokom trenažnog leta, a ruski Istražni komitet pokrenuo je krivični postupak na osnovu kršenja pravila bezbednosti saobraćaja i rada… »
Srušio se helikopter ruskog ministarstva za vanredne situacije
Telegraf 05.02.2024
Na mestu pada helikoptera vrši se uviđaj. Helikopter ruskog ministarstva za vanredne situacije Mi-8 sa tri člana posade srušio se u jezero u Republici Kareliji tokom trenažnog leta, a ruski Istražni komitet pokrenuo je krivični postupak na osnovu kršenja… »
Vesti dana »

Uhapšen vozač autobusa koji je usmrtio devojku (16) u Zemunu: Osumnjičen za teško delo u saobraćaju
Euronews pre 7 minutajoš 63 povezane

Ekološki ustanak: Miler svesno saučestvuje u isušivanju preostalih izvora slobode govora u Srbiji
Beta pre 1 satjoš 91 povezana

Prosečan račun za struju biće veći za 200 dinara – dodatni popusti za najugroženije kupce, povoljnosti za mala preduzeća
RTS pre 32 minutajoš 45 povezanih

Zvaničnik EK u Beogradu: EU svesna ozbiljnosti situacije u Srbiji
Vesti online pre 2 satajoš 30 povezanih