Повезане вести

Руски хеликоптер се срушио у језеро, троје погинуло

Руски хеликоптер се срушио у језеро, троје погинуло

Слободна Европа 05.02.2024
Руска служба за хитне случајеве саопштила је да се један од њених хеликоптера срушио у језеро Онега, у сјеверозападном региону Карелије, при чему су погинула сва три члана посаде. Комуникација са хеликоптером Ми-8, који је био… »
Пао хеликоптер Руског министарства за ванредне ситуације

Пао хеликоптер Руског министарства за ванредне ситуације

Ал Јазеера 05.02.2024
Комуникација с хеликоптером се изгубила док се налазио изнад Оњешког језера, у Републици Карелији, а на мјесту догађаја врши се увиђај. Хеликоптер Руског министарства за ванредне ситуације Ми-8 с три члана посаде срушио се у… »
Руски хеликоптер срушио се у највеће европско језеро: Траје потрага за посадом

Руски хеликоптер срушио се у највеће европско језеро: Траје потрага за посадом

Н1 Инфо 05.02.2024
Хеликоптер Ми-8 који припада руском министарству за ванредне ситуације срушио се у језеро у северној Карелији са три члана посаде, саоп[тило је данас министарство, додајући да је подводна потрага у току. „Хеликоптер је био на… »
Срушио се Руски хеликоптер Ми-8! Драма изнад Карелије, у потрагу укључено више од 140 људи

Срушио се Руски хеликоптер Ми-8! Драма изнад Карелије, у потрагу укључено више од 140 људи

Мондо 05.02.2024
Хеликоптер Ми-8 срушио се изнад Оњешког језера у Карелији. Хеликоптер Ми-8 срушио се изнад Оњешког језера у Карелији. Хеликоптер руског министарства за ванредне ситуације Ми-8 са три члана посаде срушио се у језеро у Републици… »
Руски спасилачки хеликоптер пао у језеро: У летелици било троје чланова посаде, остаци разбацани 11 километара од обале

Руски спасилачки хеликоптер пао у језеро: У летелици било троје чланова посаде, остаци разбацани 11 километара од обале

Курир 05.02.2024
Спасилачке екипе пронашле су место пада хеликоптера Ми-8 Министарства за ванредне ситуације Русије који се срушио у језеро Онега у северној републици Карелији. У хеликоптеру, који је и сам раније учествовао у мисијама… »
Срушио се хеликоптер руског Министарства: Комуникација се изгубила изнад Оњешког језера, у потрагу укључено више од 140 људи…

Срушио се хеликоптер руског Министарства: Комуникација се изгубила изнад Оњешког језера, у потрагу укључено више од 140 људи…

Блиц 05.02.2024
Хеликоптер руског министарства за ванредне ситуације Ми-8 са три члана посаде срушио се у језеро у Републици Карелији током тренажног лета, а руски Истражни комитет покренуо је кривични поступак на основу кршења правила… »
Срушио се хеликоптер руског министарства за ванредне ситуације

Срушио се хеликоптер руског министарства за ванредне ситуације

Телеграф 05.02.2024
На месту пада хеликоптера врши се увиђај. Хеликоптер руског министарства за ванредне ситуације Ми-8 са три члана посаде срушио се у језеро у Републици Карелији током тренажног лета, а руски Истражни комитет покренуо је кривични… »

Вести дана »