Повезане вести
Руски хеликоптер се срушио у језеро, троје погинуло
Слободна Европа 05.02.2024
Руска служба за хитне случајеве саопштила је да се један од њених хеликоптера срушио у језеро Онега, у сјеверозападном региону Карелије, при чему су погинула сва три члана посаде. Комуникација са хеликоптером Ми-8, који је био… »
Пао хеликоптер Руског министарства за ванредне ситуације
Ал Јазеера 05.02.2024
Комуникација с хеликоптером се изгубила док се налазио изнад Оњешког језера, у Републици Карелији, а на мјесту догађаја врши се увиђај. Хеликоптер Руског министарства за ванредне ситуације Ми-8 с три члана посаде срушио се у… »
Руски хеликоптер срушио се у највеће европско језеро: Траје потрага за посадом
Н1 Инфо 05.02.2024
Хеликоптер Ми-8 који припада руском министарству за ванредне ситуације срушио се у језеро у северној Карелији са три члана посаде, саоп[тило је данас министарство, додајући да је подводна потрага у току. „Хеликоптер је био на… »
Срушио се Руски хеликоптер Ми-8! Драма изнад Карелије, у потрагу укључено више од 140 људи
Мондо 05.02.2024
Хеликоптер Ми-8 срушио се изнад Оњешког језера у Карелији. Хеликоптер Ми-8 срушио се изнад Оњешког језера у Карелији. Хеликоптер руског министарства за ванредне ситуације Ми-8 са три члана посаде срушио се у језеро у Републици… »
Руски спасилачки хеликоптер пао у језеро: У летелици било троје чланова посаде, остаци разбацани 11 километара од обале
Курир 05.02.2024
Спасилачке екипе пронашле су место пада хеликоптера Ми-8 Министарства за ванредне ситуације Русије који се срушио у језеро Онега у северној републици Карелији. У хеликоптеру, који је и сам раније учествовао у мисијама… »
Срушио се хеликоптер руског Министарства: Комуникација се изгубила изнад Оњешког језера, у потрагу укључено више од 140 људи…
Блиц 05.02.2024
Хеликоптер руског министарства за ванредне ситуације Ми-8 са три члана посаде срушио се у језеро у Републици Карелији током тренажног лета, а руски Истражни комитет покренуо је кривични поступак на основу кршења правила… »
Срушио се хеликоптер руског министарства за ванредне ситуације
Телеграф 05.02.2024
На месту пада хеликоптера врши се увиђај. Хеликоптер руског министарства за ванредне ситуације Ми-8 са три члана посаде срушио се у језеро у Републици Карелији током тренажног лета, а руски Истражни комитет покренуо је кривични… »
Вести дана »
Пријава за легализацију објеката по новом Закону почела јутрос у 4 сата
Данас пре 2 минутајош 11 повезаних
Јокићу полувреме довољно, тата Лука славио уз трипл-дабл!
Спортске.нет пре 22 минутајош 16 повезаних
Русија наставила нападе током преговора САД и Украјине о мировном плану
BBC News пре 7 минутајош 9 повезаних
Временска прогноза за 8. децембар: Ујутру магла, понегде киша росуља, поподне сунчани интервали
Бета пре 6 сатијош 5 повезаних