Povezane vesti
Vivijan napustila rijaliti Elita 7! Sve bi uradila da se vrati! (VIDEO)
Svet plus 05.02.2024
Vivien Kurtović je noćas vidno neraspoložena napustila rijaliti "Elita 7" i sve bi dala da može da se vrati. Smatra da je bila u nekom vidu depresije... "Previše sam emotivna, krivo mi je što sam otišla. Ja sam bila u nekoj depresiji, ali sve bi se to… »
Ona je sinoć izbačena iz "elite": Molila produkciju da je vrate, pozlilo joj kad je saznala da je nominovana: "Sve bi se…
Blic 05.02.2024
Vivien Kurtović je sinoć zauvek napustila "Elitu" jer je imala najmanje glasova od nominovanih takmičara. Nominovane su bile Teodora Delić, Miona Jovanović, Marija Malivuk i Vivijen Kurtović. Voditelj im je objasnio pravila igrice, koja će pobedniku… »
Čim je kročila u studio pokajala SE?! Ona je izbačena iz Elite, sve bi uradila da se vrati u Belu kuću (video)
Kurir 05.02.2024
Nominovani za izbacivanje bili su Teodora Delić, Miona Jovanović, Marija Malivuk i Vivijen Kurtović. Jedna 56 odsto, druga 33 odsto, treća 10 odsto i četvrta 2 odsto, Miona ima 56 odsto, Teodora 33 odsto, Marija 10 odsto i Vivijen napušta Elitu. Vivien… »
Vesti dana »

Serijski silovatelj Igor Milošević sada uhapšen zbog razbojništva: Zaćutao u tužilaštvu
Nova pre 9 minutajoš 41 povezana

Novi neredi u Srbiji, podrška studentkinji Nikolini, održana sednica Saveta za nacionalnu bezbednost
BBC News pre 39 minutajoš 49 povezanih

Tenzije u Vranju: Spremaju se protesti, a naprednjaci pripremaju kontramiting
Rešetka pre 49 minutajoš 36 povezanih

Uživajte u toplom vremenu, od ovog dana kreće haos Grmljavinski pljuskovi, pad temperature i naoblačenje
Alo pre 39 minutajoš 28 povezanih