Повезане вести

Натхо знао да ће Бахар да оде: "Он је хтео једно, Звезда друго"

Натхо знао да ће Бахар да оде: "Он је хтео једно, Звезда друго"

Спортске.нет 05.02.2024
Фудбалер Партизана Бибарс Натхо казао је да је непосредно пред растанак Барака Бахара са Црвеном звездом осетио да ће се то догодити. Натхо је био на терену у дербију који је окончао први део шампионата наше земље. Победа је… »
Бибрас Натхо: Знао сам да ће Барак Бахар отићи из Црвене звезде

Бибрас Натхо: Знао сам да ће Барак Бахар отићи из Црвене звезде

Данас 05.02.2024
Израелски стручњак напустио је кормило Црвене звезде након пораза у последњем вечитом дребију (2:1). Имали су у Љутице Богдана велике планове са израелским стручњаком, због којих су са њим и потписали богат трогодишњи… »
Натхо о отказу свог сународника: „Знао сам да ће Бахар да напусти Црвену звезду!“

Натхо о отказу свог сународника: „Знао сам да ће Бахар да напусти Црвену звезду!“

Хот спорт 05.02.2024
Капитен црно-белих причао је и о припремама на Кипру. Партизанов капитен Бибарс Натхо у разговору за „Спортски журнал“ истиче да је одмах после утакмице у Хумској схватио да се његов сународник, Барак Бахар неће још дуго… »
Натхо: Знао сам да ће Бахар да оде

Натхо: Знао сам да ће Бахар да оде

Спортски журнал 05.02.2024
Бибарс Натхо говорио је за наш лист. Натхов земљак, тренер Барак Бахар, на неславан начин завршио је боравак у Црвеној звезди после пола године рада. - Знам Бахара од раније. Одличан је тренер. Било му је тешко да успе овде, јер… »

Вести дана »