Povezane vesti
Sve mi diraj, al nedelju ne: Novosađanka “pospremila” dvojicu muškaraca zbog svađe oko parkinga (VIDEO)
Luftika 05.02.2024
Na Instagram stranici 192 objavljen je, kako i sami kažu, tragikomičan video-snimak na kom se vidi kako se dva muškarca raspravljaju. U Okruglićevoj ulici u Petrovaradinu, dvojica muškaraca su se sukobila zbog parking mesta. Ispod snimka je napisano… »
Ni nedelja više nije što je nekad bila, starija gospođa u Petrovaradinu održala lekciju komšijama (VIDEO)
Moj Novi Sad 05.02.2024
"Šta se desilo s nedeljom? Juče sam je celog dana tražio i nigde nisam mogao da je nađem. Nekad je, sećam se, svaka nedelja bila praznik...", pisao je sjajni David Albahari, a mi se svakih sedam dana uveravamo u tačnost njegovih reči. Ipak, "stara garda"… »
Vesti dana »
Bivši ministar kulture: Selaković bi trebalo da ponudi ostavku
N1 Info pre 10 minutajoš 45 povezanih
Pojačane kontrole na putevima, policija proverava alkohol i drogu tokom praznika
RTV Novi Pazar pre 50 minutajoš 36 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA - Završena druga runda pregovora ukrajinske i američke delegacije u Berlinu; Rusija tokom noći oborila 130 dronova
RTV pre 36 minutajoš 49 povezanih
Kako je Rob Rajner zbog svoje žene promenio kraj filma „Kad je Hari sreo Sali“: Trebalo je da priča ima drugačiji epilog
Nova pre 3 satajoš 67 povezanih
Nova godina pod snegom? Marko Čubrilo najavljuje zahlađenje, prodor hladnog vazduha iz Rusije, a ovako će izgledati kraj godine
Dnevnik pre 1 satjoš 38 povezanih