Povezane vesti
Sve mi diraj, al nedelju ne: Novosađanka “pospremila” dvojicu muškaraca zbog svađe oko parkinga (VIDEO)
Luftika 05.02.2024
Na Instagram stranici 192 objavljen je, kako i sami kažu, tragikomičan video-snimak na kom se vidi kako se dva muškarca raspravljaju. U Okruglićevoj ulici u Petrovaradinu, dvojica muškaraca su se sukobila zbog parking mesta. Ispod snimka je napisano… »
Ni nedelja više nije što je nekad bila, starija gospođa u Petrovaradinu održala lekciju komšijama (VIDEO)
Moj Novi Sad 05.02.2024
"Šta se desilo s nedeljom? Juče sam je celog dana tražio i nigde nisam mogao da je nađem. Nekad je, sećam se, svaka nedelja bila praznik...", pisao je sjajni David Albahari, a mi se svakih sedam dana uveravamo u tačnost njegovih reči. Ipak, "stara garda"… »
Vesti dana »
Cene goriva u Srbiji ostaju nepromenjene do 22. maja, uredba o cenama produžena do 23. juna
Naslovi.ai pre 22 minutajoš 27 povezanih
SRCE: Načelnik beogradske policije saučestvuje u zločinima dok građane obmanjuje o bezbednosti
Beta pre 12 minutajoš 103 povezane
Vremenska prognoza Srbije za 15. do 17. maj 2026: sunčano pre podne, pljuskovi i grmljavina popodne, nestabilno i hladnije vikendom
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 34 povezane
Apostolovski: Tramp i Si razgovaraju kako da se podeli ranč zvani Planeta; Sretenović: To ne znači sukob
RTS pre 32 minutajoš 36 povezanih