Povezane vesti
Sve mi diraj, al nedelju ne: Novosađanka “pospremila” dvojicu muškaraca zbog svađe oko parkinga (VIDEO)
Luftika 05.02.2024
Na Instagram stranici 192 objavljen je, kako i sami kažu, tragikomičan video-snimak na kom se vidi kako se dva muškarca raspravljaju. U Okruglićevoj ulici u Petrovaradinu, dvojica muškaraca su se sukobila zbog parking mesta. Ispod snimka je napisano… »
Ni nedelja više nije što je nekad bila, starija gospođa u Petrovaradinu održala lekciju komšijama (VIDEO)
Moj Novi Sad 05.02.2024
"Šta se desilo s nedeljom? Juče sam je celog dana tražio i nigde nisam mogao da je nađem. Nekad je, sećam se, svaka nedelja bila praznik...", pisao je sjajni David Albahari, a mi se svakih sedam dana uveravamo u tačnost njegovih reči. Ipak, "stara garda"… »
Vesti dana »

Šok iz rige: Svetislav Pešić sve iznenadio potezom pred meč sa Letonijom! Đoković slomio norija: Nova pobeda i novi plasman u osminu finala US opena!
Hot sport pre 20 minutajoš 29 povezanih

Radarski snimci pokazuju u koje vreme će u Srbiji pasti ogromna količina kiše: Cela zemlja će biti pod oblakom i evo koliko će trajati
Nova pre 50 minutajoš 21 povezana

Ne kaže se džabe "stara mušterija" - Novak oborio dva rekorda protiv Norija, ali i zabrinuo navijače
Sportske.net pre 1 satjoš 61 povezana

Bogdan Bogdanović se povredio i zabrinuo Srbiju, jedno poluvreme bilo dovoljno da prestigne Teodosića!
Telegraf pre 1 satjoš 17 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI Kim Džong Un se sastao sa porodicama vojnika poginulih u Kurskoj oblasti
Euronews pre 10 minutajoš 5 povezanih