Повезане вести

"Нећете да продајете децу!" Ново Северинино оглашавање направило буру: Ја тако лепа и моћна се вуцарам по судовима 11…

"Нећете да продајете децу!" Ново Северинино оглашавање направило буру: Ја тако лепа и моћна се вуцарам по судовима 11…

Курир 05.02.2024
Хрватска певачица Северина појавила се данас у Општинском казненом суду у Загребу због два казнена дела наметљивог понашања према директорки Основне школе Љиљани Клингер и бившој директорки Поликлинике за заштиту деце и… »
„Врло је романтично то што је Милан Поповић покуповао пола земље по којој ја ходам“: Северина се огласила након данашњег…

„Врло је романтично то што је Милан Поповић покуповао пола земље по којој ја ходам“: Северина се огласила након данашњег…

Нова 05.02.2024
Врховни суд у Хрватској недавно је донео одлуку да певачици Северини Вучковић одузме старатељство над сином Александром, те да пуно старатељство додели дечаковом оцу - бизнисмену Милану Поповићу. Северина се данас појавила у… »
ФОТО Северина дошла забринута на ново суђење: Ево зашто јој прети затворска казна

ФОТО Северина дошла забринута на ново суђење: Ево зашто јој прети затворска казна

Нова 05.02.2024
Врховни суд укинуо је одлуку Жупанијског суда о заједничком старатељству Северине Вучковић и Милана Поповића над сином Александром, те је потпуно старатељство додељено оцу. Певачица Северина наставила је борбу за старатељство… »
Северина на суђењу због претњи и слања увредљивих порука

Северина на суђењу због претњи и слања увредљивих порука

Н1 Инфо 05.02.2024
Певачица Северина Вучковић, у пратњи адвоката Јасминке Билош, стигла је на Општински кривични суд у Загребу, где јој се суди поводом оптужби за ухођење Гордане Буљан Фландер, бивше директорке Поликлинике за заштиту деце и… »
Северина на суду! Певачица послала 150 порука директорки школе, она поднела тужбу - "Гањаћу те до краја живота!

Северина на суду! Певачица послала 150 порука директорки школе, она поднела тужбу - "Гањаћу те до краја живота!

Мондо 05.02.2024
Певачица Северина појавила се данас у Општинском казненом суду у Загребу. Певачица Северина појавила се данас у Општинском казненом суду у Загребу. Певачица Северина Вучковић, која је недавно изгубила старатељство над сином… »
Северина стигла на суд у Загребу: Тужилаштво тражи затворску казну за певачицу

Северина стигла на суд у Загребу: Тужилаштво тражи затворску казну за певачицу

Блиц 05.02.2024
Хрватска певачица Северина Вучковић појавила се данас у Општинском казненом суду у Загребу где ће јој се судити због два казнена дела наметљивог понашања према директорки Основне школе Љиљани Клингер и бившој директорки… »
Северина стигла на суд у Загребу! Познато колику казну тражи тужилаштво за увреду и застрашивање

Северина стигла на суд у Загребу! Познато колику казну тражи тужилаштво за увреду и застрашивање

Курир 05.02.2024
Певачица Северина никад јача и уздигнуте главе, упркос одлуци Врховног суда који је укинуо пресуду те старатељство над њеним сином вратио његовом оцу Милану Поповићу, дошла је данас на Опшински казнени суд у Загребу. Али… »

Вести дана »