Povezane vesti
Zećirović i Brunčević ometali rad Skupštine! Đekić: Građani imaju priliku da vide ko ih i kako predstavlja
IndeksOnline 05.02.2024
Sajma Brunčević iz SDA Sandžaka i Edin Zećirović iz GPS, mimo pravila i procedura, govorili su tokom konstitutivne skupštine Novog Pazara i tom prilikom pogrdnim rečima obratili se predsedniku GIK Radoslavu Miliću i odbornicima SDP. Oni su tom prilikom… »
Zećirović i Brunčević ometali rad Skupštine! Đekić: Građani imaju priliku da vide ko ih i kako predstavlja
Sandžak haber 05.02.2024
Sajma Brunčević iz SDA Sandžaka i Edin Zećirović iz GPS, mimo pravila i procedura, govorili su tokom konstitutivne skupštine Novog Pazara i tom prilikom pogrdnim rečima obratili se predsedniku GIK Radoslavu Miliću i odbornicima SDP. Oni su tom prilikom… »
Vesti dana »

Posle sastanka u luksuznom odmaralištu odlučeno: „Bez carina između EU i SAD na ove proizvode“
BizLife pre 1 satjoš 29 povezanih

„Onda poprimim taj vonj od baLJege, pa se osećam i ja“: Dugo nismo čuli gradonačelnika Šapića, a sad se vratio i opet ima novu reč VIDEO
Nova pre 6 satijoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i upozorenjima na nevreme
Naslovi.ai pre 1 satjoš 58 povezanih

Oglasio se heroj iz aviona: "Želeo sam da zaštitim ostale, reagovao sam instinktivno – selim se u Beograd"
Telegraf pre 2 satajoš 27 povezanih