Povezane vesti
"Čekali smo tu bebu 8 godina" Bolna ispovest majke iz Niša: Nemoguće je da dete bude 3 dana u redu i onda kažu - zagrcnulo…
Kurir 05.02.2024
"Čekali smo tu bebu osam godina, ovo je nama prva beba. Bila je kod mene dan i po nakon rođenja i sve je bilo u redu. Dete je bilo živo, zdravo. Mislim da neko treba da odgovara zbog toga što se desilo". Ovim rečima počinje bolnu ispovest Marija… »
Ispovest Marije iz Niša čija je beba preminula zbog dohrane: Rođena zdrava, a onda kreće pakao: "Mislim da je neko kriv"
Mondo 05.02.2024
Mariji Perić iz Niša je beba preminula nakon rođenja od teške infekcije pluća. Mariji Perić iz Niša je beba preminula nakon rođenja od teške infekcije pluća. "Čekali smo tu bebu osam godina, ovo je nama prva beba. Bila je kod mene dan i po… »
"Bila je zdrava nakon rođenja": Majka preminule bebe iz Niša za "Blic" otkrila detalje tragedije: "Čekali smo je osam…
Blic 05.02.2024
„Čekali smo bebu osam godina, ovo je nama prva beba. Bila je kod mene dan i po nakon rođenja i sve je bilo u redu. Dete je bilo živo, zdravo. Mislim da neko treba da odgovara zbog toga što se desilo. “ Ovim rečima počinje bolnu ispovest za… »
Završena obdukcija bebe umrle u niškom porodilištu: Novorođenče se zagrcnulo dohranom, umrlo od teške infekcije pluća
Blic 05.02.2024
Obdukcija tela bebe stare pet dana koja je 24. januara preminula na Ginekološko akušerskoj klinci u Nišu je završena. Obdukcija je rađena na Klinici za patologiju UKC Niš. - Obdukcija je završena, u toku je izrada obdukcionog nalaza, uskoro će… »
Završena obdukcija bebe preminule u Nišu: Mariji su u porodilištu rekli da se zagrcnula mlekom i pomodrela, čeka se nalaz
Kurir 05.02.2024
Marija objašnjava da je trudnoća tekla sasvim uredno, kao i sam porođaj koji je trajao oko sat i po vremena. Beba je rođena zdrava i dobila ocenu 9. Obdukcija tela bebe od pet dana koja je 24. januara preminula na Ginekološko akušerskoj klinci je… »
Završena Obdukcija bebe preminule u Nišu: Dohrana joj dospela u pluća, dobila tešku infekciju
Mondo 05.02.2024
Beba stara pet dana preminula je u Ginekološko akušerskoj klinici u Nišu. Beba stara pet dana preminula je u Ginekološko akušerskoj klinici u Nišu. Obdukcija tela bebe stare pet dana koja je 24. januara preminula na Ginekološko akušerskoj klinici… »
Telegraf saznaje: Završena obdukcija bebe preminule u Nišu
Telegraf 05.02.2024
Kako saznajemo, obdukcija je rađena na Klinici za patologiju UKC Niš. Obdukcija tela bebe stare pet dana koja je 24. januara preminula na Ginekološko akušerskoj klinci je završena. Kako Telegraf saznaje, obdukcija je rađena na Klinici za patologiju… »
Vesti dana »
Policija u Novom Sadu zatekla telo žene: Uhapšen muškarac (47) osumnjičen da je ubio majku
Euronews pre 1 satjoš 36 povezanih
Zelenski: Moramo učiniti sve da završimo rat sledeće godine
Vesti online pre 20 minutajoš 27 povezanih
I zvanično: Granica za aflatoksin u mleku se ne spušta još godinu dana
Radio 021 pre 7 satijoš 1 povezana
U Novom Sadu sutra novi protest: Blokada raskrsnice kod Železničke stanice punih šest sati
Nova pre 3 satajoš 20 povezanih
Ovaj dan sledeće sedmice doneće 20°C, pa drastično zahlađenje, kišu i sneg: Evo kada se očekuje i olujni vetar
Telegraf pre 1 satjoš 25 povezanih