Povezane vesti
Šabotić: Činjenica je da su izbori bili regularni i da opozicija pokušava da obmane javnost
IndeksOnline 05.02.2024
Odbornik SPP Edin Numanović kazao je da SDP ima većinu ali da će se ta stranka, ipak, boriti da dokaže da je izborna volja građana Novog Pazara drugačija. -Bez obzira na to što prividno imate većinu, mi ćemo se zdušno boriti da se pokaže izborna volja… »
Numanović i Šabotić o regularnosti izbora
Sandžak haber 05.02.2024
Odbornik SPP Edin Numanović kazao je da SDP ima većinu ali da će se ta stranka, ipak, boriti da dokaže da je izborna volja građana Novog Pazara drugačija. -Bez obzira na to što prividno imate većinu, mi ćemo se zdušno boriti da se pokaže izborna volja… »
Šabotić: Činjenica je da su izbori bili regularni i da opozicija pokušava da obmane javnost
Sandžak haber 05.02.2024
Vesti dana »

Sprovođenje Netanjahuovog plana "nemoguće bez velikog broja žrtava": Kako tumačiti "ćutanje" američke administracije?
Euronews pre 1 satjoš 38 povezanih

Tramp najavio sastanak s Putinom Na „stolu“ povratak i razmena teritorija između Rusije i Ukrajine: „Teško je! Sukob bi mogao da preraste u svetski rat, ako SAD ne bi intervenisale“
Dnevnik pre 18 minutajoš 47 povezanih

Jermenija i Azerbejdžan potpisali u Beloj kući Deklaraciju o miru
Sputnik pre 48 minutajoš 29 povezanih

Popović: Ne povlačim svoje reči o OVK, nema nikakvog sporazuma sa Kurtijevim pravosuđem
B92 pre 3 satajoš 34 povezane