Povezane vesti
Dodik: Protiv mene se vodi politički proces, ovo je najveći udarac za BiH
Politika 05.02.2024
SARAJEVO - Nakon današnjeg ročista jasno je apsolutno da je proces koji se vodi protiv njega u Sudu BiH politički, izjavio je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik po izlasku iz sudnice i ocenio da je sve što se danas dogodilo u sudnici najveći… »
RTS 05.02.2024
Nakon današnjeg ročišta jasno je apsolutno da je proces koji se vodi protiv mene u sudu BiH politički, izjavio je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik po izlasku iz sudnice i ocenio da je sve što se danas dogodilo u sudnici najveći udarac za… »
Dodik: Protiv mene se vodi politički proces; Ovo je najveći udarac za BiH
Sputnik 05.02.2024
Nakon današnjeg ročišta jasno je apsolutno da je proces koji se vodi protiv njega u Sudu BiH politički, izjavio je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik po izlasku iz sudnice i ocenio da je sve što se danas dogodilo u sudnici najveći udarac za… »
Protiv mene se vodi politički proces Dodik: Atmosfera linča prema nama je jasna, ovo je najveći udarac za BiH
Večernje novosti 05.02.2024
NAKON današnjeg ročišta jasno je apsolutno da je proces koji se vodi protiv njega u Sudu BiH politički, izjavio je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik po izlasku iz sudnice i ocenio da je sve što se danas dogodilo u sudnici najveći udarac za… »
Euronews 05.02.2024
Nakon današnjeg ročista jasno je apsolutno da je proces koji se vodi protiv njega u Sudu BiH politički, izjavio je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik po izlasku iz sudnice i ocenio da je sve što se danas dogodilo u sudnici najveći udarac za… »
Dodikova odbrana napustila sudnicu, traže izuzeće novog postupajućeg sudije
Novi magazin 05.02.2024
Advokat predsednika Republike Srpske Milorada Dodika, Goran Bubić izjavio je da su Dodikova odbrana napustila današnje ročište u Sudu Bosne i Hercegovine, jer je sutkinja Suda BiH Sena Uzunović prekršila sve pravne norme. Bubić je potvrdio da se… »
Vesti dana »
(Video) Aleksandra Prijović plače, a: 22.000 ljudi joj aplaudira Dobila transparent od 10 metara, najemotivniji trenutak na koncertu
Blic pre 4 satijoš 9 povezanih
Oglasio se MUP o protestu: Izneo procenu koliko ljudi je bilo na Slaviji
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Uhapšen taksista u Beogradu: Udario pešaka posle protesta na Slaviji, određeno mu zadržavanje (video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Fotografija koja govori više od 1.000 reči: Bogdan Bogdanović iz Amerike podržao proteste u Srbiji
Danas pre 3 satajoš 2 povezane