Povezane vesti
Dodik: Protiv mene se vodi politički proces, ovo je najveći udarac za BiH
Politika 05.02.2024
SARAJEVO - Nakon današnjeg ročista jasno je apsolutno da je proces koji se vodi protiv njega u Sudu BiH politički, izjavio je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik po izlasku iz sudnice i ocenio da je sve što se danas dogodilo u sudnici najveći… »
RTS 05.02.2024
Nakon današnjeg ročišta jasno je apsolutno da je proces koji se vodi protiv mene u sudu BiH politički, izjavio je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik po izlasku iz sudnice i ocenio da je sve što se danas dogodilo u sudnici najveći udarac za BiH… »
Dodik: Protiv mene se vodi politički proces; Ovo je najveći udarac za BiH
Sputnik 05.02.2024
Nakon današnjeg ročišta jasno je apsolutno da je proces koji se vodi protiv njega u Sudu BiH politički, izjavio je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik po izlasku iz sudnice i ocenio da je sve što se danas dogodilo u sudnici najveći udarac za BiH… »
Protiv mene se vodi politički proces Dodik: Atmosfera linča prema nama je jasna, ovo je najveći udarac za BiH
Večernje novosti 05.02.2024
NAKON današnjeg ročišta jasno je apsolutno da je proces koji se vodi protiv njega u Sudu BiH politički, izjavio je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik po izlasku iz sudnice i ocenio da je sve što se danas dogodilo u sudnici najveći udarac za BiH… »
Dodikova odbrana napustila sudnicu, traže izuzeće novog postupajućeg sudije
Novi magazin 05.02.2024
Advokat predsednika Republike Srpske Milorada Dodika, Goran Bubić izjavio je da su Dodikova odbrana napustila današnje ročište u Sudu Bosne i Hercegovine, jer je sutkinja Suda BiH Sena Uzunović prekršila sve pravne norme. Bubić je potvrdio da se sudija… »
Euronews 05.02.2024
Nakon današnjeg ročista jasno je apsolutno da je proces koji se vodi protiv njega u Sudu BiH politički, izjavio je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik po izlasku iz sudnice i ocenio da je sve što se danas dogodilo u sudnici najveći udarac za BiH… »
Vesti dana »

Navijači Leha se poigrali sa imenom Crvene zvezde: Pogledajte koreografiju i vatromet Poljaka
Kurir pre 1 minutjoš 29 povezanih

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 3 satajoš 36 povezanih

Uživo Dodiku oduzet mandat! Evo kada zvanično prestaje da bude predsednik RS: Ćerka Gorica psuje, on najavljuje referendum
Blic pre 11 minutajoš 179 povezanih