Povezane vesti

Dodik: Protiv mene se vodi politički proces, ovo je najveći udarac za BiH

Politika 05.02.2024
SARAJEVO - Nakon današnjeg ročista jasno je apsolutno da je proces koji se vodi protiv njega u Sudu BiH politički, izjavio je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik po izlasku iz sudnice i ocenio da je sve što se danas dogodilo u sudnici najveći… »

RTS 05.02.2024
Nakon današnjeg ročišta jasno je apsolutno da je proces koji se vodi protiv mene u sudu BiH politički, izjavio je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik po izlasku iz sudnice i ocenio da je sve što se danas dogodilo u sudnici najveći udarac za… »
Dodik: Protiv mene se vodi politički proces; Ovo je najveći udarac za BiH

Dodik: Protiv mene se vodi politički proces; Ovo je najveći udarac za BiH

Sputnik 05.02.2024
Nakon današnjeg ročišta jasno je apsolutno da je proces koji se vodi protiv njega u Sudu BiH politički, izjavio je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik po izlasku iz sudnice i ocenio da je sve što se danas dogodilo u sudnici najveći udarac za… »
Protiv mene se vodi politički proces Dodik: Atmosfera linča prema nama je jasna, ovo je najveći udarac za BiH

Protiv mene se vodi politički proces Dodik: Atmosfera linča prema nama je jasna, ovo je najveći udarac za BiH

Večernje novosti 05.02.2024
NAKON današnjeg ročišta jasno je apsolutno da je proces koji se vodi protiv njega u Sudu BiH politički, izjavio je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik po izlasku iz sudnice i ocenio da je sve što se danas dogodilo u sudnici najveći udarac za… »

Euronews 05.02.2024
Nakon današnjeg ročista jasno je apsolutno da je proces koji se vodi protiv njega u Sudu BiH politički, izjavio je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik po izlasku iz sudnice i ocenio da je sve što se danas dogodilo u sudnici najveći udarac za… »
Dodikova odbrana napustila sudnicu, traže izuzeće novog postupajućeg sudije

Dodikova odbrana napustila sudnicu, traže izuzeće novog postupajućeg sudije

Novi magazin 05.02.2024
Advokat predsednika Republike Srpske Milorada Dodika, Goran Bubić izjavio je da su Dodikova odbrana napustila današnje ročište u Sudu Bosne i Hercegovine, jer je sutkinja Suda BiH Sena Uzunović prekršila sve pravne norme. Bubić je potvrdio da se… »

Vesti dana »