Повезане вести

Додик: Против мене се води политички процес, ово је највећи ударац за БиХ

Политика 05.02.2024
САРАЈЕВО - Након данашњег рочиста јасно је апсолутно да је процес који се води против њега у Суду БиХ политички, изјавио је председник Републике Српске Милорад Додик по изласку из суднице и оценио да је све што се данас… »

РТС 05.02.2024
Након данашњег рочишта јасно је апсолутно да је процес који се води против мене у суду БиХ политички, изјавио је председник Републике Српске Милорад Додик по изласку из суднице и оценио да је све што се данас догодило у судници… »
Додик: Против мене се води политички процес; Ово је највец́и ударац за БиХ

Додик: Против мене се води политички процес; Ово је највец́и ударац за БиХ

Спутник 05.02.2024
Након данашњег рочишта јасно је апсолутно да је процес који се води против њега у Суду БиХ политички, изјавио је председник Републике Српске Милорад Додик по изласку из суднице и оценио да је све што се данас догодило у судници… »
Против мене се води политички процес Додик: Атмосфера линча према нама је јасна, ово је највећи ударац за БиХ

Против мене се води политички процес Додик: Атмосфера линча према нама је јасна, ово је највећи ударац за БиХ

Вечерње новости 05.02.2024
НАКОН данашњег рочишта јасно је апсолутно да је процес који се води против њега у Суду БиХ политички, изјавио је председник Републике Српске Милорад Додик по изласку из суднице и оценио да је све што се данас догодило у судници… »
Додикова одбрана напустила судницу, траже изузеће новог поступајућег судије

Додикова одбрана напустила судницу, траже изузеће новог поступајућег судије

Нови магазин 05.02.2024
Адвокат председника Републике Српске Милорада Додика, Горан Бубић изјавио је да су Додикова одбрана напустила данашње рочиште у Суду Босне и Херцеговине, јер је суткиња Суда БиХ Сена Узуновић прекршила све правне норме. Бубић… »

Еуроневс 05.02.2024
Након данашњег рочиста јасно је апсолутно да је процес који се води против њега у Суду БиХ политички, изјавио је председник Републике Српске Милорад Додик по изласку из суднице и оценио да је све што се данас догодило у судници… »

Вести дана »