Повезане вести
Грујичић: Нема епидемије великог кашља, али број оболелих знатно већи него раније
Н1 Инфо 05.02.2024
Министарка здравља Даница Грујичић рекла је Грујичић је оценила да у Србији нема епидемије великог кашља, али да је број оболелих знатно већи него раније. „Ако вам је 900 и нешто оболелих за годину дана епидемија, ја не бих… »
Грујичић: Број оболелих од великог кашља већи него раније, али не бих рекла да је то епидемија
Инсајдер 05.02.2024
Министарка здравља Даница Грујичић оценила је у понедељак, 5. фебруара да у Србији нема епидемије великог кашља, али да је број оболелих знатно већи него раније. 'Ако вам је 900 и нешто оболелих за годину дана епидемија, ја не… »
Грујичић: Број оболелих од великог кашља већи него раније али не бих рекла да је то епидемија
Курир 05.02.2024
БЕОГРАД - Министарка здравља Даница Грујичић оценила је данас да у Србији нема епидемије великог кашља, али да је број оболелих знатно већи него раније. "Ако вам је 900 и нешто оболелих за годину дана епидемија, ја не бих рекла… »
Вести дана »
Зеленски рекао да ће ревидирани мировни предлог ускоро бити представљен САД
Радио сто плус пре 2 сатајош 37 повезаних
Студенти поручили Вучићу на Андрићевом венцу: Ваше време је истекло, распишите изборе
Н1 Инфо пре 51 минутајош 23 повезане
Вучић: Три могуће опције за НИС, све мора бити решено до 15. јануара, спремни смо да платимо…
Морава инфо пре 2 сатајош 27 повезаних
Евидентирано више од 45.000 нелегалних објеката: Највише грађана се на овај начин пријавило за легализацију
Мондо пре 16 минутајош 55 повезаних
Преко Националне платформе о ценама грађани од данас могу да прате свако поскупљење
Мој Нови Сад пре 1 сатјош 32 повезане