Повезане вести
Грујичић: Нема епидемије великог кашља, али број оболелих знатно већи него раније
Н1 Инфо 05.02.2024
Министарка здравља Даница Грујичић рекла је Грујичић је оценила да у Србији нема епидемије великог кашља, али да је број оболелих знатно већи него раније. „Ако вам је 900 и нешто оболелих за годину дана епидемија, ја не бих… »
Грујичић: Број оболелих од великог кашља већи него раније, али не бих рекла да је то епидемија
Инсајдер 05.02.2024
Министарка здравља Даница Грујичић оценила је у понедељак, 5. фебруара да у Србији нема епидемије великог кашља, али да је број оболелих знатно већи него раније. 'Ако вам је 900 и нешто оболелих за годину дана епидемија, ја не… »
Грујичић: Број оболелих од великог кашља већи него раније али не бих рекла да је то епидемија
Курир 05.02.2024
БЕОГРАД - Министарка здравља Даница Грујичић оценила је данас да у Србији нема епидемије великог кашља, али да је број оболелих знатно већи него раније. "Ако вам је 900 и нешто оболелих за годину дана епидемија, ја не бих рекла… »
Вести дана »
Ђурић: Србија удвостручила економију, време је за искорак ка ЕУ
Политика пре 3 минутајош 19 повезаних
Србија пала у оцени о грађанским слободама у међународном извештају – са „опструиране“ на „под репресијом“
Нова пре 1 сатјош 12 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији
Наслови.аи пре 18 минутајош 30 повезаних