Повезане вести
Грујичић: Нема епидемије великог кашља, али број оболелих знатно већи него раније
Н1 Инфо 05.02.2024
Министарка здравља Даница Грујичић рекла је Грујичић је оценила да у Србији нема епидемије великог кашља, али да је број оболелих знатно већи него раније. „Ако вам је 900 и нешто оболелих за годину дана епидемија, ја не бих… »
Грујичић: Број оболелих од великог кашља већи него раније, али не бих рекла да је то епидемија
Инсајдер 05.02.2024
Министарка здравља Даница Грујичић оценила је у понедељак, 5. фебруара да у Србији нема епидемије великог кашља, али да је број оболелих знатно већи него раније. 'Ако вам је 900 и нешто оболелих за годину дана епидемија, ја не… »
Грујичић: Број оболелих од великог кашља већи него раније али не бих рекла да је то епидемија
Курир 05.02.2024
БЕОГРАД - Министарка здравља Даница Грујичић оценила је данас да у Србији нема епидемије великог кашља, али да је број оболелих знатно већи него раније. "Ако вам је 900 и нешто оболелих за годину дана епидемија, ја не бих рекла… »
Вести дана »
Двоструко убиство у Никшићу: Полиција дошла до сазнања о идентитету извршиоца
Данас пре 44 минутајош 16 повезаних
Индијана сломила Сакраменто, Минесоти мало 40 поена Едвардса
Спорт клуб пре 54 минутајош 13 повезаних
Големе колоне на излазу из Србије, већ се стварају гужве! Упућен посебан апел: Водите рачуна о овоме на путу
Ало пре 44 минутајош 9 повезаних