Povezane vesti
"Otac nije hteo da mi se javi na ulici": Marko Đedović otkrio nepoznate detalje iz detinjstva: "Majka mi je prenela"
Blic 05.02.2024
Učesnik rijalitija "Zadruga" Marko Đedović u rijalitiju "Zadruga" prisetio se uspomene iz detinjstva koja je na njega ostavila jak pečat. Naime, Marko je ispričao kako otac nije hteo da mu se javi na ulici jer je on igrao lastiš. - I tako ti ja igram… »
"Otac mi se nije javljao na ulici, kad bi me video da igram lastiš..." Marko Đedović iskreno o detinjstvu
Kurir 05.02.2024
Učesnik rijalitija "Elita", Marko Đedović, retko iznosi detalje iz privatnog života. Iz tog razloga, svaki detalj koji ispriča bude propraćen. On je sada otkrio svom cimeru, Anđelu Rankoviću, "komičnu situaciju iz detinjstva". - I tako ti ja igram lastiš… »
Vesti dana »

Buknuo požar na Batajničkom drumu: Dim kulja na sve strane, na terenu četiri vatrogasna vozila (Foto)
Mondo pre 32 minutajoš 8 povezanih

Putnička vozila čekaju dva sata na Batrovcima na izlazu iz Srbije, na naplatnim stanicama bez zadržavanja
Euronews pre 1 satjoš 7 povezanih

Republički zavod za statistiku: Novi Zakon o statistici je pravni osnov za otvaranje Poglavlja 18
N1 Info pre 32 minutajoš 1 povezana