Povezane vesti
Poljoprivrednici blokirali holandsko-belgijski granični prelaz kod Mastrihta
RTV 05.02.2024
BRISEL - Poljoprivrednici su danas u znak protesta blokirali holandsko-belgijski granični prelaz, objavio je holandski Saobraćajni informativni sajt ANVB. Saobraćaj je zaustavljen na auto-putu koji povezuje gradove Mastriht i Lijež, preneo je Rojters… »
Poljoprivrednici blokirali holandsko-belgijski granični prelaz kod Mastrihta
Euronews 05.02.2024
Poljoprivrednici su danas u znak protesta blokirali holandsko-belgijski granični prelaz, objavio je holandski Saobraćajni informativni sajt ANVB. Saobraćaj je zaustavljen na auto-putu koji povezuje gradove Mastriht i Lijež, preneo je Rojters. Holandski… »
Vesti dana »
Najtoplije u Kikindi sa 37 stepeni, tropske noći i toplotni talas u Beogradu narednih dana
Newsmax Balkans pre 29 minutajoš 39 povezanih
(BLOG) "Sve se vidi na Vidovdan": Studenti iz Kragujevca stigli u Kraljevo, dočekani uz vatromet i baklje
N1 Info pre 24 minutajoš 18 povezanih
"Probudile su me sirene, osetila sam da se gušim": Snežana preživela pakao u Guči, amonijak cureo 50 metara od nje
Mondo pre 34 minutajoš 55 povezanih
"U narednim danima suočiće se sa paklom": Iran napao američke baze u Kuvajtu i Bahreinu
Mondo pre 1 satjoš 43 povezane
„Ja sam izbrojala 342 ljudi na našem skupu i 6 robota“: Naprednjaci o proceni Arhiva javnih skupova o broju građana na jučerašnjem mitingu
Danas pre 24 minutajoš 21 povezana