Повезане вести
Халанд о спортским идолима: "Ђоковић! Дошао је ниоткуд, из своје земље..."
Спортске.нет 05.02.2024
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић специфичан је феномен у свету спорта. Ретко ко остане равнодушан када је у питању Србин, из различитих разлога људи га воле или не, међутим неоспоран је његов утицај не само на обичне људе… »
Да ли је могуће?! Ерлинг Халанд признао: Овај Србин ми је идол, а ево и зашто! (видео)
Вечерње новости 05.02.2024
Оно што у фудбалу ради Ерлинг Браут Халанд не виђа се често. Смао у прошлој сезони дао је 52 гола на 53 утакмице за Манчестер сити, а у сличном ритму игра и сада (23 меча, 19 погодака). А када је упитан о идолу, дао је, по… »
Новак Ђоковић је Холандов спортски херој
Спорт клуб 05.02.2024
Ерлинг Холанд био је гост подкаста Манчестер ситија "У разговору са...". Холанд је причао о разним темама, а једно од питања које су за њега послали гледаоци преко друштвених мрежа било је ко му је спортски херој из других… »
Новак дошао ниоткуда, из Србије! Холанд проговорио о Ђоковићу, нико није очекивао ове речи
Мондо 05.02.2024
Норвежанин је сам поменуо Ђоковића. Норвежанин је сам поменуо Ђоковића. Најбољи нападач на свету, Ерлинг Холанд, признао је да му је "ванфудбалски" идол српски тенисер Новак Ђоковић. "Волим га. Мислим да је добар, да је доследан… »
Вести дана »
Изливање Јужне Мораве изазвало евакуацију и прекиде у саобраћају у Врању
Наслови.аи пре 8 минутајош 9 повезаних
Медији: Трамп одобрио мировни план у 28 тачака; Буданов: Русија планира потпуну окупацију Доњецка
РТС пре 14 минутајош 17 повезаних
Преминуо Бранислав Ивковић, бивши министар и дугогодишњи СПС функционер
Време пре 19 минутајош 21 повезана
Временска прогноза за Србију 20. новембар 2025: Претежно сунчано и топлије, киша увече на југу и истоку
Наслови.аи пре 7 минутајош 17 повезаних