Povezane vesti

Haland o sportskim idolima: "Đoković! Došao je niotkud, iz svoje zemlje..."

Haland o sportskim idolima: "Đoković! Došao je niotkud, iz svoje zemlje..."

Sportske.net 05.02.2024
Najbolji teniser sveta Novak Đoković specifičan je fenomen u svetu sporta. Retko ko ostane ravnodušan kada je u pitanju Srbin, iz različitih razloga ljudi ga vole ili ne, međutim neosporan je njegov uticaj ne samo na obične ljude širom sveta, već… »
Da li je moguće?! Erling Haland priznao: Ovaj Srbin mi je idol, a evo i zašto! (video)

Da li je moguće?! Erling Haland priznao: Ovaj Srbin mi je idol, a evo i zašto! (video)

Večernje novosti 05.02.2024
Ono što u fudbalu radi Erling Braut Haland ne viđa se često. Smao u prošloj sezoni dao je 52 gola na 53 utakmice za Mančester siti, a u sličnom ritmu igra i sada (23 meča, 19 pogodaka). A kada je upitan o idolu, dao je, po nekima, potpuno… »
Novak Đoković je Holandov sportski heroj

Novak Đoković je Holandov sportski heroj

Sport klub 05.02.2024
Erling Holand bio je gost podkasta Mančester sitija "U razgovoru sa...". Holand je pričao o raznim temama, a jedno od pitanja koje su za njega poslali gledaoci preko društvenih mreža bilo je ko mu je sportski heroj iz drugih sportova i zašto… »
Novak došao niotkuda, iz Srbije! Holand progovorio o Đokoviću, niko nije očekivao ove reči

Novak došao niotkuda, iz Srbije! Holand progovorio o Đokoviću, niko nije očekivao ove reči

Mondo 05.02.2024
Norvežanin je sam pomenuo Đokovića. Norvežanin je sam pomenuo Đokovića. Najbolji napadač na svetu, Erling Holand, priznao je da mu je "vanfudbalski" idol srpski teniser Novak Đoković. "Volim ga. Mislim da je dobar, da je dosledan sebi i da je… »

Vesti dana »