Povezane vesti
Vučić: Pravosuđe je nezavisno, opozicija sprema haos u skupštini
Beta 06.02.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je oslobađajuća presuda za optužene za ubistvo Slavka Ćuruvije doneta pre svega na osnovu svedočenja Branke Prpe, da je prevasuđe nezavisno i da danas mnogi optužuju njega za tu presudu, iako on ne… »
Vučić u Ćirilici o presudi za ubistvo Ćuruvije i novom sazivu Skupštine: Pravosuđe je nezavisno, opozicija sutra sprema…
Danas 06.02.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je oslobađajuća presuda Apelacionog suda u slučaju ubistva novinara Slavka Ćuruvije velika nepravda i užasna loša stvar za Srbiju, njen pravni sistem, kao i užasno loša poruka za svakog ko… »
Aleksandar Vučić u „Ćirilici“: Dinar je jedina legalna valuta na Kosovu, u inostranstvu se vodi hajka protiv Srbije
Danas 06.02.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je gostujući u emisiji Ćirilica na televiziji Happy da je dinar jedina legalna valuta na Kosovu i da su sve druge su ilegalne. „Kosovo ne može da dobije dozvolu za korišćenje evra, Kosovo nema takav… »
"Ne verujem da će sazvati sednicu SB UN": Vučić: Osim zahteva, napisao sam i 15 pisama svetskim zvaničnicima, naše je da…
Blic 05.02.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras je gost u emisiji "Ćirilica" na televiziji Hepi. On govori o najaktuelnijim temama i dešavanjima u državi. - Neko temeljno radi na tome da svakoga dana vrši pritisak na srpski narod, ključno pitanje je… »
"Posao države je bio da zločince kazni": Vučić o oslobađajućoj presudi za ubistvo Ćuruvije: Bio sam šokiran time da…
Blic 05.02.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je u emisiji "Ćirilica" na televiziji "Hepi" o oslobađajućoj presudi za ubistvo novinara Slavka Ćuruvije. - Bio sam šokiran time da Ministarstvo pravde ćuti tri dana o oslobađajućoj presudi o Ćuruviji… »
Vesti dana »
Opozicija: Ostavka ministra nije dovoljna, premijer ima najveću političku odgovornost
Beta pre 1 satjoš 92 povezane
Uživo Povređeni u teškom stanju: "Borimo se za njihove živote; Sahranjeno šestoro ljudi; Vesić podnosi ostavku VIDEO
B92 pre 25 minutajoš 102 povezane
Turkulov: Povređeni u nesreći na Železničkoj stanici i dalje u teškom stanju
Insajder pre 3 satajoš 50 povezanih
Da li će Aleksandar Vučić žrtvovati Gorana Vesića zbog tragedije u Novom Sadu?
N1 Info pre 9 satijoš 29 povezanih