Povezane vesti
Pevač u suzama zbog Džeja, to ne može da mu zaboravi: "Ostao mi je dužan, a onda me je sačekala koverta"
Blic 06.02.2024
Andrija Đogani, poznatiji kao Baki B3, prisetio se legendarnog pevača Džeja Ramadanovskog i otkrio kako mu je pomogao kada mu je bilo najteže. Film " Nedelja" o životu Džeja Radmanovskog obara sve rekorde, a Baki B3 priznaje da je plakao dok je… »
Baki B3 grca u suzama zbog Džeja: Jedno mu nikada neće zaboraviti, evo šta je legendarni pevač uradio za densera
Kurir 06.02.2024
Andrija Đogani, poznatiji kao Baki B3, prisetio se legendarnog pevača Džeja Ramadanovskog i otkrio kako mu je pomogao kada mu je bilo najteže. Film "Nedelja" o životu Džeja Radmanovskog obara sve rekorde, a Baki B3 priznaje da je plakao dok je… »
Vesti dana »

Pripadnik 63. padobranske brigade preminuo u bolnici od povreda zadobijenih tokom padobranskog skoka
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

Vučić o sastanku sa Martom Kos: Naglasio sam našu punu spremnost da ubrzamo reforme
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Ove delove Srbije pogodiće pljusak: Prognoza za prvomajske praznike: Evo gde će biti čak 30 stepeni
Blic pre 5 satijoš 2 povezane

Indijski premijer: Vojska ima punu slobodu da reaguje na napad u Kašmiru
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

Ove delove Srbije pogodiće pljusak: Prognoza za prvomajske praznike: Evo gde će biti čak 30 stepeni
Blic pre 5 satijoš 1 povezana