Повезане вести

Додик: Плаћени лобисти су у страху шта ће се десити када дође Трамп

Додик: Плаћени лобисти су у страху шта ће се десити када дође Трамп

Политика 06.02.2024
Цели свет зна да је процес који се води пред неуставним судом фарса, поручио је данас председник Републике Српске Милорад Додик и истакао да је много оних који данас ликују над тим што им је један странац без икаквих стварних… »
Додик: Судски процес против мене фарса, РС не може победити никаква сила, чак ни америчка

Додик: Судски процес против мене фарса, РС не може победити никаква сила, чак ни америчка

Радио сто плус 06.02.2024
“Цели свет зна да је процес који се води пред неуставним судом фарса. Много је оних који данас ликују над тим што им је један странац, без икаквих стварних овлашћења, обезбедио да председник Републике Српске дође на измишљено… »
Додик: Судски процес против мене фарса, РС не може да победи никаква сила - па ни америчка

Додик: Судски процес против мене фарса, РС не може да победи никаква сила - па ни америчка

Радио 021 06.02.2024
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас да је судски процес, који се против њега води у Суду БиХ због неизвршавања одлука високог представника - фарса. Оценио је да РС не може победити никаква сила, па ни… »
Додик: Процес против мене пред Судом БиХ је фарса

Недељник 06.02.2024
Председник Републике Српске Милорад Додик објавио је да је процес који се против њега води пред Судом БиХ због непоштовања одлука високог преставника Кристијана Шмита „фарса“ и да је реч о „измишљеном поступку“, преноси Н1… »

Н1 Инфо 06.02.2024
Председник Републике Српске Милорад Додик објавио је да је процес који се против њега води пред Судом БиХ због непоштовања одлука високог преставника Кристијана Шмита "фарса" и да је реч о "измишљеном поступку". „Цео свет зна… »
Додик: Не суде они мени, већ користе силу да се обрачунају са Српском

Додик: Не суде они мени, већ користе силу да се обрачунају са Српском

РТВ 06.02.2024
БАЊАЛУКА - Цели свет зна да је процес који се води пред неуставним судом фарса, поручио је данас председник Републике Српске Милорад Додик и истакао да је много оних који данас ликују над тим што им је један странац без икаквих… »
Хоће да суди Додику, а направила ужасне пропусте: Поступање Узуновићеве биће део аргументације одбране за њено изузеће

Хоће да суди Додику, а направила ужасне пропусте: Поступање Узуновићеве биће део аргументације одбране за њено изузеће

Вечерње новости 06.02.2024
АДВОКАТ Анто Нобило, члан тима одбране председника Републике Српске Милорада Додика, сматра да је судија Сена Узуновић, која се у судници појавила уместо Мирсада Стрике, у судницу дошла припремљена да пошто-пото покрене поступак… »

Вести дана »