Povezane vesti
"Sina sam gledala u boli, patnji i agoniji,: doktor mi je rekao da je njegov život u božijim rukama" Hrvatica koja na mrežama…
Blic 06.02.2024
Poznata hrvatska influenserka Morana Mamić, svojom harizmom opčinila je mnoge, međutim, malo ko zna za probleme sa kojima se ona bori. Uvek vedra, duhovita, nasmejana i svoja, Morana, na mrežama uglavnom prikazuje lepšu stranu svog života, međutim, sada… »
Potresna objava hrvatice za koju svi misle da živi život iz bajke: Doktor mi je rekao da mi je sin u Božjim rukama! Agonija...…
Kurir 06.02.2024
Na mrežama uvek doterana, nasmejana i " puna života", ali život hrvatske influenserke Morane Mamić postao je ozbiljno komplikovan nakon porođaja, ali se i sa velikim problemom kroz život nosi kao borbena lavica. Ona iza sebe ima brak sa Zdenkom… »
Vesti dana »

Evropska unija uvodi novi digitalni sistem kontrole granica EES u 29 zemalja od 12. oktobra 2025.
Naslovi.ai pre 25 minutajoš 39 povezanih

Holivud se oprašta od Dajane Kiton: "Ikona stila, humora i komedije" FOTO
B92 pre 1 satjoš 21 povezana

Poraz Srbije od Albanije, ostavka Stojkovića i promene u timu pred meč sa Andorom u kvalifikacijama za SP 2026
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 130 povezanih

Vremenska prognoza za ponedeljak 13. oktobar 2025: Jutro sunčano, posle podne naoblačenje
Beta pre 39 minutajoš 18 povezanih

Kinesko-američki trgovinski sukob: carine, kontramere i optužbe za dvostruke standarde
Naslovi.ai pre 1 satjoš 15 povezanih